Pozitii sexuale ce trebuie sa le incercati

  • Marţi, 13 Octombrie 2020
  • Diverse

Pozitia Dansul Misionarului

Plecand de la pozitia Misionarului, femeia isi incordeaza fesele si isi cambreaza soldurile, apoi incepe sa miste din buric, executand miscari circulare laterale si verticale.

Avantaje:0 stimulare extrem de buna, favorizand declansarea rapida a orgasmului la barbat.

Dezavantaje:Pozitie greu de mentinut un timp mai indelungat, fiind deosebit de obositoare pentru ambii parteneri.

Uniunea Zeitei

Barbatul sta asezat pe pat, sprijinindu-se, eventual, cu spatele de perete pentru o mai buna sustinere. Femeia se aseaza pe penisul partenerului, il introduce in vagin si apoi isi inlantuie picioarele in jurul taliei barbatului. In aceasta pozitie, ea isi poate roti bazinul, ceea ce produce o buna stimulare a clitorisului si a peretilor vaginali.

Avantaje:Pozitie intima, permitand partenerilor sa se imbratiseze, sa se sarute, iar barbatului sa linga sanii partenerei.

Penetratie adanca, oferind in acelasi timp o buna stimulare a clitorisului.

Pozitie recomandata pentru intarzierea orgasmului la barbatii suferind de ejaculare precoce.

Dezavantaje:Stimulare limitata pentru barbat.

Uniunea Elefantului

Pornind de la postura Ogarca (sau uniunea Vacii), femeia se intinde usor pe spate, lasandu-se in voia barbatului, care se aseaza peste ea. Femeia isi poate tine picioarele desfacute pentru a facilita penetrarea sau apropiate pentru a strange mai tare penisul in vagin

Varianta: Barbatul se poate ridica putin, sprijinindu-se pe antebrate, pentru a nu-si apasa prea tare partenera si pentru a o penetra mai adanc.

Avantaje:O foarte buna stimulare a peretilor vaginali frontali si a punctului G. Barbatul isi poate strecura mana pentru a stimula clitorisul partenerei. Contact fizic maxim intre cei doi parteneri.

Dezavantaje:Libertate de miscare aproape nula a femeii, care se poate simti strivita de greutatea barbatului.

Uniunea Pasarii Emu

Cuplul sta in picioare, femeia stand cu spatele la partener. Barbatul o trage spre el si o patrunde pe la spate. Aplecandu-se in fata, femeia modifica unghiul penetrarii, aceasta devenind extrem de adanca.

Varianta: Femeia se poate sprijini de tablia patului sau isi poate sprijini bustul de o masa sau de un birou. In aceasta pozitie, ea se poate lasa in voia barbatului care o penetreaza cat mai adanc.

Avantaje:Pozitie extrem de excitanta care ii permite barbatului sa-si joace rolul de dominator, iar femeii sa viseze la parteneri imaginari.

Barbatul poate mangaia in acelasi timp clitorisul si sanii partenerei.

Dezavantaje:Pozitie greu de realizat daca cei doi parteneri sunt de inaltimi diferite.

Barbatul va trebui sa-si indoaie genunchii sau sa se inalte, urcandu-se pe un suport pentru ca pozitia sa devina mai placuta.

Postura Nicovalei

Intinsa pe spate, femeia isi pune picioarele pe umerii partenerului. Aceasta pozitie favorizeaza o penetrare foarte adanca. Evitati sa o practicati imediat dupa preludiu, caci vaginul nu isi atinge marimea maxima si, in plus, riscati sa nu fie nici suficient de bine lubrifiat.Penetratie profunda care procura o foarte buna stimulare a peretilor frontali ai vaginului si a punctului G.