Jucarii sexuale anale

Sexul anal a devenit la fel de comun ca cel vaginal, desi sunt inca multe persoane reticente la aceasta idee. Sex shop-urile pun la dispozitia clientilor jucarii sexuale anale atat pentru incepatori cat si pentru cei avansati in acest tip de contact intim, si care doresc sa aduca in ecuatie un plus de stimulare si de placere. Asadar, indiferent daca ati incercat sau nu pana acum sexul anal, intr-un sex shop veti gasi numeroase produse ce va vor ajuta cu siguranta sa va relaxati mai mult si sa va simtiti extraordinar inainte si in timpul actului sexual. Sunt multe articole destinate sexului anal, insa vom mentiona cateva dintre cele mai apreciate si utilizate, care au inregistrat un real succes in randul clientilor.

  Incepatorii pot opta initial pentru un asa-numit „ butt plug ” – altfel spus, un dildo micut, cu varful mai subtire decat un dildo normal, menit sa asigure confort si o senzatie placuta in timpul utilizarii, tocmai datorita dimensiunii mici. Inainte de utilizarea oricarei jucarii anale, se recomanda lubriferea zonei ( in special pentru incepatori ), asadar este indicat sa achizitionati, odata cu jucaria anala, si un lubrifiant – acesta are un rol extrem de important in calmarea si relaxarea zonei, inainte si dupa momentul intim in sine. Jucariile anale de tip „ butt plug ” sunt foarte comune, iar modelele sunt extrem de variate – de la dimensiune, pana la forma sau culoare, este imposibil sa nu gasiti un astfel de produs care sa vi se potriveasca!

Materialul este un alt factor important ce trebuie luat in considerare inainte de a achizitiona o astfel de jucarie anala – sunt recomandate materialele moi, ce aluneca usor, precum siliconul sau un cauciuc foarte fin.

inainte de a achizitiona o astfel de jucarie anala – sunt recomandate materialele moi, ce aluneca usor, precum siliconul sau un cauciuc foarte fin.

  Foarte apreciate sunt si bilele anale cu vibratii sau fara, mult mai mici decat cele vaginale ( mai ales cele pentru incepatori ). Bilele anale cu vibratii sunt mai indicate decat cele fara vibratii, din simplul motiv ca ofera o placere mai mare in timpul utilizarii. Majoritatea acestor bile sunt fabricate din silicon fin, de calitate superioara, si au mai multe trepte de viteza ce pot fi reglate dupa cum doriti. In plus, multe bile anale cu vibratii pot fi utilizate si in dus, pentru ca sunt waterproof. Cei care nu sunt mari amatori de jucarii anale cu vibratii, pot merge pe varianta clasica de bile anale fara vibratii, pe care le pot manevra manual dupa cum isi doresc.

  Dildourile si vibratoarele anale sunt utilizate in general de catre avansati, asta si din cauza ca dimensiunile sunt mai mari si se aseamana destul de mult cu jucariile vaginale. In plus, puteti opta si pentru materiale mai dure, ca de exemplu sticla sau metal. Exista modele de dildouri din sticla ce pot fi utilizate la diverse temperaturi, atat reci cat si fierbinti. Cum anume? Nimic mai simplu! Daca doriti sa-l raciti, il puteti pune cateva minute in frigider sau congelator – dildoul rece va contracta muschii vaginali iar placerea va fi mai intensa. Daca doriti sa-l folositi fierbinte, il puteti incalzi in cuptorul cu microunde ori aproape de orice alta sursa de caldura – efectul va fi o stare de confort sporita, pentru ca vasele de sange se dilata la caldura