Planifica si rezerva vacanta perfecta pentru familia ta

  • Marţi, 29 Septembrie 2020
  • Turism

Cauti black friday vacante la preturi accesibile pentru familia ta? Cel mai probabil vei gasi ceea ce iti doresti. Dar iata cateva sfaturi care te pot ajuta.

Ai reperat o zona despre care nu ai auzit pana acum? Cel mai probabil, primul instinct va fi sa cauti rapid pe Google Image ca sa vezi cum  arata acea destinatie. Acum, problema cu Google Images este ca fotografiile de top sunt intotdeauna perfecte, foarte editate si suprasaturate. Un fotograf bun poate face ca orice plaja din lume sa arata frumos in aceste poze (traiasca Photoshop).

In schimb, poti sa cauti acea destinatie pe Instagram, pentru ca acolo sunt multe imagini realizate de utilizatori. Iti vei putea face o idee mai buna despre o anumita destinatie pe care o cauti pentru black friday vacante la preturi avantajoase.

 

Ce fel de cazare prefera familia ta? Exista mai multe optiuni, dar in general vei putea alege dintre:

- Hoteluri - All inclusive sunt adesea cea mai ieftina optiune pentru vacantele in familie, iar acest lucru iti poate influenta decizia cand cauti black friday vacante la preturi reduse.

- Vile - Sunt excelente daca vrei un spatiu suplimentar, o piscina privata si alte functionalitati similare.

- Vile in statiuni. Sunt un compromis perfect intre un hotel si spatiul dintr-o vila. Ai facilitati si restaurante in statiune, dar si o camera de zi, bucatarie, zona exterioare si multe dormitoare.

- Apartamente - acestea sunt de obicei mai mici si fara mult spatiu in aer liber, dar prezinta locatii minunate.

- Camping/ rulote - pot fi excelente pentru vacante bugetare.

2. Pachetele de vacanta sunt adesea cele mai bune pentru calatoriile in familie

Parca cei mai multi oameni fac tot ce pot pentru a evita pachetel de vacante atunci cand calatoresc cu ai lor copii prescolari. Dar este minunat sa fiti calatori independenti si sa explorati sa gasiti singuri oferte minunate. Din fericire, pentru black friday vacante vei gasi si astfel de oferte.

3. Plateste in plus pentru ore de zbor usoare

Cand iti rezervi o vacanta fara copii, poti sa alegi linistit/a cele mai ieftine zboruri, indiferent de ora din zi sau noapte. Dar cand calatoresti impreuna cu ai tai copii, este o idee buna sa platesti putin in plus ca sa zbori cu avionul dimineata. Asta inseamna ca nu trebuie sa te trezesti prea devreme si nici nu veti ajunge prea tarziu la destinatie.

Black friday vacante 2020 se apropie si tu poti face cateva alegeri excelente, gasesti mai multe informatii pe https://www.unlink.ro/