Care este cea mai buna perioada pentru a planifica concediul

  • Miercuri, 20 Noiembrie 2019
  • Turism

Dupa un an lung de munca, cand sosesc lunile de vara, este normal sa ne gandim la vacanta, sa scapam de stresul si programele stranse. Prin urmare, este normal sa incepeti sa va ganditi la o excursie intr-un loc interesant, unde puteti sa va deconectati pentru cateva zile si sa va intoarceti cu puteri reinnoite.

Va ganditi la o mini vacanta de cateva zile? Sau mai bine, aveti bani economisiti pentru a va bucura de calatoria mult asteptata? Indiferent care sunt intentiile dvs., toate procedurile care implica plecarea in vacanta pot fi un pic stresante atunci cand interesul principal este de a obtine cateva zile de relaxare. Pai, poate parea incredibil, dar in functie de saptamana in care rezervati o calatorie, puteti economisi pana la 50%.

Care este cea mai buna perioada pentru a planifica concediul

Vreti sa mergeti in Insulele Canare, Baleare, Madrid, Barcelona? Potrivit TripAdvisor, acestea sunt cele mai cautate pentru a calatori in acest 2018. Londra, New York, Paris sau Roma sunt preferate ca destinatii internationale, si sunt urmate de Grecia, Lisabona sau Berlin. Retineti ca, in functie de timp si de destinatia aleasa, puteti economisi pana la 50% din pretul sau cu privire la restul anului.

Daca, de exemplu, doriti sa calatoriti primavara, destinatiile cele mai dorite sunt insulele (Insulele Baleare si Canare). Ei bine, pentru a merge la Insulele Baleare, saptamana de 8 mai este cea mai ieftina, fiind capabili de a economisi o medie de 32% in raport cu restul sezonului. Acelasi lucru este valabil si pentru destinatii precum New York sau Punta Cana, destinatii in care calatoria in aceasta saptamana va poate economisi 27% si, respectiv, 23%.

Prin urmare, este recomandat sa luati in considerare fiecare detaliu atunci cand alegeti o destinatie si o data. Dupa cum puteti vedea, puteti economisi o suma buna de bani, asa ca merita