Site-uri online unde poti rezerva un hotel la cel mai bun pret

  • Duminică, 15 Decembrie 2019
  • Turism

Oamenii calatoresc din ce in ce mai mult. Orice scuza este bine sa petrecem cateva zile departe de casa, dar, un management necorespunzator poate face ca vacanta noastra visata sa devina iad. Stabiliti bugetul, decideti destinatia, rezervati zborul … si alegeti hotelul.

Exista hoteluri, pensiuni, apartamente, campinguri … toata lumea are lucruri bune la un pret mai mare sau mai mic, dar alegerea hotelului depinde nu numai de pret, ci si de multi factori care trebuie luati in considerare la alegerea locului de cazare. In acest ghid va ajutam sa alegeti hotelul astfel incat sa va puteti bucura pe deplin de zilele libere, tinand cont de nevoile dvs.

Atunci cand mergem in vacanta, unul dintre punctele de luat in considerare este cazarea. Potrivit datelor, 45% din cheltuielile hoteliere in anul 2017 au fost facute in lunile iulie si august. Acest lucru se datoreaza faptului ca, in timpul verii, preturile chiriilor cresc in proportie de 154%. Deci, trebuie sa tineti cont de durata concediului, a bugetului, a stilului de viata etc. Va petreceti vacantele intr-un apartament, intr-un hotel, intr-un camping, in casa acelei rude pe care o iubiti atat de mult … Aici va oferim cateva informatii pentru a va face decizia mai usoara!

Paginile in care puteti rezerva hotelul dvs. in aceasta vacanta:

Booking – Are oferte pentru toate bugetele. Peste 1.200.000 de nopti sunt rezervate in fiecare zi prin Booking.com. Site-ul web si aplicatiile de la Booking.com primesc vizitatori care cauta petrecerea timpului liber si afaceri la nivel international.

Trivago – comparati toate ofertele si alegeti pe cele mai bune si cele mai ieftine. Trivago va ajuta sa gasiti hotelul ideal la cel mai bun pret. Indicati unde si la ce data doriti sa calatoriti, iar motorul dvs. de cautare va compara preturile de cazare pentru dvs. Pentru a specifica in continuare rezultatele cautarii, le puteti sorta dupa criterii precum pretul sau distanta (ex: de la plaja) si le puteti filtra dupa numarul de stele, facilitatile care va intereseaza si multe alte optiuni.

Edreams – Oferte de excursii si vacante. Organizati-va vacantele cu cele mai bune oferte de calatorie. Aveti cea mai buna garantie a pretului atunci cand va rezervati biletele de avion si hoteluri si sunteti castigator al World Travel Awards.

Hoteles.com – Hotels.com face parte din grupul Hotels.com, apartinand grupului Expedia. Are sediul central in Texas si a fost lansat in 1991, fiind unul dintre primele motoare de cautare hoteliere.

Prin urmare, este o decizie personala si ar trebui sa evaluati care dintre aceste optiuni au mai multa sau mai putina importanta si daca pretuiti mai mult economiile, confortul, locatia etc.