Plaje din SUA care merita vazute

  • Duminică, 14 Martie 2021
  • Turism

Pensacola Beach, Florida

Plaja Pensacola are nisip alb și ape limpezi care sunt, de asemenea, calme, ceea ce o face o destinație perfectă pentru surferi. Este una dintre cele mai vizitate plaje din Florida și este ușor să vezi de ce, când o vizitezi în persoană.

Apusul de soare este, de asemenea, incredibil, iar snorkelingul este de prim rang. Aceasta este una dintre cele mai bune plaje pe care SUA le oferă fără îndoială.

Tunnels Beach, Kauai, Hawaii

Tunnels Beach din Hawaii are stânci falnice, palmieri și nisip alb pentru o estetică generală incredibilă. Pare cu adevărat un paradis, iar apa este plină cu tot felul de pești tropicali.

Această plajă își primește numele din numeroasele tuburi de lavă care conțin caverne subacvatice. Este un loc ideal pentru a merge la scuba diving.

Miami Beach, Florida

Miami Beach este printre cele mai vizitate plaje din SUA. Are ape frumoase și limpezi turcoaz și numeroase stațiuni la care puteți sta. Există, de asemenea, o mulțime de restaurante și locuri pentru a face cumpărături în zonă.

Acesta este un loc minunat de vizitat pentru întreaga familie și este perfect pentru o înotătoare relaxantă. Are tendința de a se aglomera pe tot parcursul anului cu turiști, așa că veți dori să țineți cont de acest lucru.

Cannon Beach, Oregon

Una dintre cele mai populare plaje din vestul SUA, Cannon Beach este situată în nordul Oregonului. Plaja cu nisip lung este o priveliște de neuitat de văzut, mai ales datorită stâncii Haystack de 73 de metri înălțime.

Plaja Cannon este un loc plăcut nu numai pentru cei care încearcă să prindă o stea sau un crab uimitor. Mulți merg acolo să se relaxeze și să asculte sunetele valurilor care se prăbușesc pe mal. Copiii pot construi aici castele de nisip.