Lucruri neobișnuite care pot fi văzute numai in Dubai

Lucruri neobișnuite care pot fi văzute numai in Dubai Lucruri neobișnuite care pot fi văzute numai in Dubai

Fiind unul dintre cele mai bogate orașe, Dubaiul surprinde în mod constant lumea cu stilul său de viață generos și cu unele fenomene unice care pot fi văzute doar acolo. În plus, bogăția sa imensă i-a permis să creeze niște invenții incredibile care cu siguranță vă vor face să vă scadă maxilarul. Acum derulați paginile în jos pentru a începe să explorați acest loc magic! Vă rog să nu ratați niciuna dintre ele. 

Jeepuri "King Size"

Nimic nu este imposibil! Dubai a realizat cu succes aceste jeep-uri king-size. Vrei să faci o plimbare cu această mașină? Răspunsul ar putea fi da.

Animale de companie Ghepard

Nu suntem siguri dacă hrănirea unui ghepard simbolizează statutul onorabil al stăpânului din Dubai, dar suntem siguri că stăpânul din imagine s-a înțeles bine cu animalul său de companie. Când trimitea un mesaj text, ghepardul chiar a ajutat să stea cu ochii pe drum!

Automate de aur

Dubaiul este atât de plin de bani încât chiar și automatele sale sunt fabricate din aur. 

Motocicletă de aur

Un alt produs din aur! Avem deja suficiente informații despre acest oraș de aur. Ce altceva se poate face din aur pur? Aduceți-l!

Mașină de aur

Dubaiul nu te dezamăgește niciodată și asta vrei - o mașină de aur. Dacă cineva fură doar o mică parte a mașinii, de exemplu, oglinda retrovizoare, ar fi o sumă destul de mare de bani.

Un cal mecanic

Există multe modalități de a atrage atenția fără vehicule de aur în Dubai, cum ar fi motocicleta prezentată aici în imagine. Trebuie să admirăm această idee strălucitoare.

Blocaj de lux

Se pare că aproape toată lumea din Dubai are cel puțin un Lamborghini. Acestea sunt la fel de frecvente în Dubai, precum și Toyota în America.

 Sky High Tennis

Acesta este unul dintre obiectivele arhitecturale celebre din Dubai și au considerat că tenisul este necesar. Sincer să fiu, arată fantastic, dar ar putea fi la fel de bine să ai un joc pe teren.

Acvariu uriaș

Cuprinzând peste 140 de specii, Acvariul din Dubai este unul dintre cele mai mari rezervoare de apă din lume. Odată ce ai pășit, te vei regăsi față în față cu Somnul Giant, Vidrele jucăușe și multe altele. Dacă oaspeților li s-ar permite să cumpere ceva, am crede că mulți ar dori să ia o balenă sau un rechin înapoi acasă.

Băi publice de lux

Uită-te la imaginea uneia dintre băile publice din Dubai! Ce spațios este! S-ar putea să trebuiască să recunoaștem că este chiar mai drăguț decât casele celor mai mulți oameni.

Parcare pentru cămile

Ghici ce vei crede când vei avea dificultăți în a găsi o parcare, dar să găsești că o cămilă ocupă spațiul. Se întâmplă în Dubai. Este posibil ca stăpânul cămilei să fi plătit deja pentru asta, așa că ar fi bine să fii mai devreme data viitoare.

 Plimbă-ți cămila

V-ați gândit vreodată să dețineți o cămilă ca animal de companie și să o plimbați în fiecare zi? Poate niciodată. S-ar putea să sune nebunesc, dar când veți vedea această imagine, ați crede în continuare că este un lucru atât de incredibil?