Petreceți revelionul 2022 in Dubai

Petreceți revelionul 2022 in Dubai Petreceți revelionul 2022 in Dubai

De când a devenit Dubai punctul fierbinte pentru sărbătorile de Revelion? Turiștii din toate colțurile globului fac drumeții în Emiratele Arabe Unite pentru a petrece ultimele secunde ale anului. Salutăm anul 2022 în cel mai tare oraș de pe planetă ... cine este ?!

Așadar, s-ar putea să vă întrebați, ce anume îi atrage pe oameni în Dubai? NYE este sinonim cu petreceri, șampanie și companie bună, toate acestea putând fi obținute în Dubai. Ca să nu mai vorbim, au unul dintre cele mai bune focuri de artificii din întreaga lume. În 2011, Dubai s-a alăturat listei Destinațiilor de Revelion, alături de NYC, Londra și Sydney. Burj Khalifa a fost un spectacol special, aruncând focuri de artificii înalte de 1.000 de metri în aer, dând peste un record mondial. CEO-ul companiei care s-a ocupat de spectacol, Pierre Marcout, a declarat în decembrie 2010: „Londra, Sydney și New York sunt cunoscuți pentru extravaganțele din 31 decembrie. Și Dubai va fi pe această listă. ” Băiete, avea dreptate! Țara din Orientul Mijlociu aparține acum pe o listă exclusivă a orașelor emblematice care vor fi pe NYE.

Spectacolele de lumină, artificiile, spectacolele muzicale live, atmosfera de vacanță și vremea sunt unele dintre cele mai mari puncte de vânzare pentru călători. Întregul oraș este căptușit cu lumini, iar spectacolul de artificii este în afara lumii. Oaspeții muzicali din întreaga lume vin la Dubai pentru a cânta și atmosfera de vacanță din aer este greu de scăpat. Se întâmplă ceva special pe care nu poți încerca să-l descrii, trebuie doar să îl experimentezi!

Vremea în această perioadă a anului este doar frumoasă - 20 de ani. Turiștii își petrec tot timpul în aer liber, bucurându-se de tot ce are de oferit orașul tropical. Toate hotelurile din Dubai sunt rezervate cu luni înainte, chiar și îmbinările găurilor din perete de care nu ați auzit niciodată. Dacă intenționați o călătorie, planificați devreme! Astfel veți obține cele mai bune oferte de linii aeriene și hoteluri și alegerea dvs. în ceea ce privește orele de zbor și locațiile hotelurilor.

Dacă ați fost la NYC sau la oricare dintre celelalte locații obligatorii din NYE, Dubai trebuie să fie următorul pe lista dvs. Acest paradis cald oferă o abordare diferită a vacanței anuale și pe care nu veți dori să o pierdeți!