Petreceți Un Weekend Perfect În Providence, Rhode Island

  • Duminică, 25 Septembrie 2022
  • Turism

În timp ce Rhode Island este cel mai mic stat din țară, nu trebuie trecut cu vederea. Puteți vizita cel mai mare oraș al său, Providence, care se află la aproximativ o oră și jumătate de Boston și la doar aproximativ 4 ore de New York. Puteți face o excursie de o zi dacă sunteți cu adevărat ambițios și veniți din Boston, sau faceți o excursie de weekend pe îndelete acolo și vă bucurați de tot ce are de oferit Providence.

Puteți începe prin a face o plimbare prin zona centrală. Consumați cofeina la Bolt Coffee, pe care o veți găsi în Hotelul Dean. Dacă doriți mai mult un mic dejun sau un brunch, mergeți la Grange.

Asigurați-vă că aruncați o privire la clădirea Băncii Naționale Industriale, pe care toată lumea a numit-o clădirea Superman. Te poți îndrepta apoi spre plajele locale, care nu trebuie ratate. Barrington Beach și RISD Beach se află la aproximativ 30 de minute cu mașina de centrul orașului. De asemenea, puteți vizita India Point Park pentru a vedea frumosul golf.

Dacă sunteți în stare de stejar cu așteptarea la coadă, trebuie să încercați Tallulah's Taqueria pentru mâncare mexicană delicioasă și proaspătă, care are un spațiu grozav de relaxare în aer liber, așa că, dacă vremea este frumoasă, vă puteți bucura de masa afară. Dacă doriți fructe de mare, mergeți la Dune Brother's Seafood și asigurați-vă că încercați sopa, un produs de bază din New England.

Pasionații locali de bere artizanală vor fi încântați să audă că Providence are o scenă grozavă. Puteți vizita fabrici de bere precum The Guild și Foolproof Brewing Company în Pawtucket. Mergeți în zona West End pentru a vizita Long Live Beerworks dacă sunteți iubitor de IPA.

Pentru cină, asigurați-vă că încercați Oberlin, un restaurant local și un bar de vinuri care are o atmosferă relaxată. Punctele de atracție aici includ gnocchi cu rață înăbușită și salată Caesar de guli-rabe.

Dacă sunteți aici pentru un weekend, atunci pentru a doua zi, începeți la The Shop din Fox Point pentru un mic dejun minunat și o cafea pentru a vă pune în picioare. Puteți face o excursie de o zi la Newport și Insula Jamestown, care sunt în apropiere și vă vor oferi o experiență grozavă de oraș pe plajă.

Mergeți la Ocean Drive Historic District și faceți o plimbare pe Cliff Walk, care vă va duce de-a lungul țărmului. Pentru prânz, mergeți la Flo's Clam Shack, un produs de bază local care există din 1936 și are un meniu plin de fructe de mare delicioase, inclusiv sodă și un bar crud.

Mergeți spre Jamestown și faceți o excursie la Beaverhill State Park. Atracțiile orașului mic sunt minunate și puteți trece la Village Hearth Bakery Cafe pentru pâine și produse de patiserie delicioase. Luați câteva cu tine când ești pe potecă! Plimbați-vă pe lângă stâncile de coastă și scufundați-vă în apă dacă vremea o permite. De asemenea, puteți vizita Muzeul Farului Beaverhill. Conducerea prin parc este o buclă, ceea ce este destul de convenabil.

Pentru cei care iubesc gogoși, trebuie să încercați Knead Donuts unde veți găsi delicii delicioase care sunt făcute local. Asigurați-vă că vizitați Muzeul RISD, care găzduiește galerii de artă care variază de la antic la modern și contemporan.