5 orase pe care merita sa le vezi din Italia

  • Sâmbătă, 22 Februarie 2020
  • Turism
5 orase pe care merita sa le vezi din Italia 5 orase pe care merita sa le vezi din Italia

Lucca, Toscana

Lucca este un loc minunat de vizitat pentru cei care doresc o călătorie cu adevărat memorabilă în Italia. Veți găsi rapid că există o mulțime de atracții diferite în acest oraș care merită vizitat, inclusiv Turnul Guinigi și Catedrala din Lucca.

Muzeele din acest oraș au unele dintre cele mai vechi și mai fascinante artefacte din toată Italia, motiv pentru care atât de mulți oameni îi vizitează în fiecare an.

Atracții turistice de top din Lucca

Catedrala din Lucca

Bazilica San Frediano

San Michele din Foro

Piazza dell 'Anfiteatro

Palazzo Pfanner

 

 Florența, Toscana

Florența este una dintre cele mai populare destinații turistice din toată Italia din motive întemeiate. Există o mulțime de lucruri incredibile de văzut și de făcut aici, inclusiv Palazzo Pitti, care are o colecție uriașă de piese de artă veche.

Există, de asemenea, Catedrala din Florența, care are o arhitectură cu adevărat impresionantă. Unele dintre cele mai bune restaurante din țară sunt chiar aici în Florența și nu putem uita să menționăm Ponte Vecchio - poate cel mai faimos pod din țară.

Cele mai importante atracții turistice din Florența

Ponte Vecchio

Catedrala din Florența

Piazza della Signoria

Campanile di Giotto

Gallerie degli Uffizi

 

San Gimignano, Toscana

Toscana este bogată în orașe și orașe minunate, iar San Gimignano este un altul pe care ar trebui să îl vizitați în această regiune. San Gimignano este un oraș pitoresc numit adesea „Medieval Manhattan”.

Erau 72 de turnuri medievale în jurul orașului și doar 15 au rămas până în aceste zile. Cea mai înaltă dintre ele - Torre Grossa - se ridică la o înălțime de 54 de metri și odată determinată înălțimea maximă pe care celelalte turnuri nu le-au putut depăși.

Atracții turistice de top din San Gimignano

Porta San Giovanni

 Piazza della Cisterna

Piazza del Duomo

Palazzo del Podestà

Turnul Rognosa, Turnul Chigi, Turnul Grossa, Turnurile Salvucci

 

Orvieto, Umbria

Orvieto este cunoscut pentru arta renascentistă și arhitectura frumoasă. Există tot felul de situri istorice și locuri distractive de vizitat în acest oraș, inclusiv Campanile lui Giotto, care este un monument gotic îmbrăcat în marmură.

Fântâna Peșterii este un alt loc distractiv de vizitat atunci când aveți chef de un pic de aventură. Cu siguranță nu vrei să ratezi marile muzee și alte locuri din acest oraș are de oferit.

Atracții turistice de top din Orvieto

Catedrala Orvieto

Pozzo di S. Patrizio

Muzeul Arheologico Nazionale di Orvieto

San Domenico

Biserica Sant'Andrea

Perugia, Umbria

Perugia are o reputație de a deține muzee cu unele dintre cele mai vechi piese de artă din țară, datând până în secolul al XIII-lea. Palatul Priori medieval este cel mai mare muzeu / galerie de artă din întreaga regiune și, cu siguranță, merită vizitat.

Catedrala din Perugia are o arhitectură incredibil de uimitoare și există multe alte clădiri frumoase pe care le veți vedea în timp ce vizitați această zonă.

Atracții turistice de top din Perugia

Fontana Maggiore

Collegio del Cambio

Galleria Nazionale dell'Umbria

Palazzo dei Priori

Pozzo Etrusco