Plaje minunate pe care trebuie să le vezi in Portugalia

  • Sâmbătă, 29 Februarie 2020
  • Turism
Plaje minunate pe care trebuie să le vezi in Portugalia Plaje minunate pe care trebuie să le vezi in Portugalia

 Peninsula Troia

Peninsula Troia este situată chiar la sud de Lisabona și oferă o evadare excelentă din partea tuturor turiștilor și a zgomotului orașului. Aici veți găsi delfini și multe alte tipuri de viață la mare stropind în apă.

Există excursii regulate cu barca pe care le puteți face în această zonă pentru a vedea o parte din viața marină locală.

Praia da Prainha

Cunoscută și sub numele de „Plaja Mică”, Praia da Prainha oferă un peisaj foarte pitoresc de care să te bucuri în călătoria ta. De obicei, nu este aglomerat de turiști,.

Acesta este un loc minunat pentru a merge la înot și snorkelling. Dacă sunteți interesat să vedeți unele vieți marine, veți dori să țineți cont de acest lucru. Apele verzui albăstrui sunt foarte clare, ceea ce o face perfectă pentru această activitate.

Lagoa de Albufeira

Această plajă oferă o excursie excelentă de o zi datorită frumuseții sale inegalabile. Există numeroase râuri și lagune în zonă, iar dunele de nisip sunt destul de impresionante.

Aici veți găsi ape netede și calme, ideale pentru înot. Această zonă are, de asemenea, o mulțime de păsări exotice pe care le puteți vedea din numeroasele posturi de vizionare

Praia da Costa de Santo Andre

Atunci când căutați plaja perfectă pentru surfing, Praia da Costa de Santo Andre este o alegere excelentă. Este, de asemenea, perfect pentru vizionarea păsărilor și este plin de viață la mare.

Coasta de nisip alb pare să continue pentru totdeauna și este foarte recomandat să faci o plimbare pe jos. Chiar și doar să stai la soare pe nisipul moale este o experiență minunată.

Portinho da Arrabida

Portinho da Arrabida nu durează mult timp pentru a ajunge de la Lisabona, și merită să mergi cu mașina. În lunile de vară, asta pentru că este plin de turiști, dar este mult mai liniștit în afara sezonului.

 Această plajă are numeroase restaurante care servesc fructe de mare și este întotdeauna proaspătă.

Praia da Miramar

Praia da Miramar nu este la fel de însorită ca Lisabona, dar încă mai are tone de oferit pentru aproape toată lumea. Această zonă are o viață de noapte incredibilă, care cu siguranță merită explorată.

Plaja de aici este la doar câțiva kilometri de oraș. Are numeroase formațiuni de roci falnice și nisip alb, care se întinde până în ochi.

Praia da Rocha

Praia da Rocha este cunoscută pentru formațiunile sale de rocă unice și pentru apele verzi albăstrui cristaline. Există numeroase peșteri pe care le puteți explora în timp ce sunteți aici, ceea ce îl face un loc perfect pentru căutătorii de aventuri.

În această zonă, veți găsi multe de făcut, mai ales noaptea. Există o mulțime de restaurante și baruri grozave în care vă puteți relaxa după ce ați avut plinul acestei plaje superbe