Piloti din formula 1 si masinile lor personale

 

Piloții de Formula 1 sunt simbolul cursei, al vitezei și întruchipează idealul a ceea ce ne imaginăm atunci când ne gândim la mașini. Când vine vorba de a conduce în fiecare zi, cu siguranță nu se deplasează cu viteză în jurul coturilor autostrăzii, care sunt mașinile pe care le conduc de fapt?

 

Louis Hamilton

Louis conduce un McLaren MP4-12C pe care i-a fost dat, cu toate acestea, pentru setarea sa de zi cu zi și mai casual, are GL 320 CDI. 4X4 a fost descris ca una dintre cele mai confortabile mașini și are roți AMG de 21 de inci. Ambele ars sunt cunoscute pentru confortul lor și abilitățile lor de a conduce ușor. Louis călătorește prin oraș fără probleme și în stil. McLaren poate atinge până la 333 de kilometri pe oră și este cunoscut pentru designul său inovator, deoarece McLaren a fabricat fiecare aspect pentru a adăuga viteza și condusul mașinii.

Jenson Button

Unitatea de zi cu zi a lui Button este la fel de Louis cu McLaren MP4-12C. În colecția lui Button, el are și Mercedes-Benz C-Class DR 520, acest Mercedes este unul dintre cele douăzeci de mașini. De-a lungul anilor, a colectat și a cumpărat mai multe alte vehicule, cum ar fi un Bugatti Veyron, Nissan GT-R, Ford GT, Porsche Carrera, Audi RS6 Avant, BMW M5, un Enzo, F430 Spider, 360 și 550 Maranello.

Jaime Alguersuari

Acest spaniol în calitate de ambasador pentru Seat îmbrățișează culorile națiunii sale și, la rândul său, i s-a oferit un Seat Leon Cupra R. de 260 CP Acest model specific este unul dintre cele mai rapide accelerări care ating 100 de kilometri pe oră în 6,2 secunde. Mașina se mândrește cu o cutie de viteze manuală cu șase trepte și o pompă revizuită de presiune ridicată a injecției, împreună cu motorul său turbo cu patru cilindri.

Sebastian Vettel

Acest campion mondial din 2011 are un vehicul numit după el, cât de nebunie este asta. ediția Infiniti FX50 S Sebastian Vettel. Vettel mai deține un Mercedes-Benz SL65 Black Edition, BMW X3, BMW 320d, Fiat 500 și o autoutilitară Volkswagen T5. Cu BMW care preia conducerea în garajul său, fără îndoială, șoferul german îmbrățișează producția în propria țară.