Pericolul "umarului" si cum se poate evita

  • Duminică, 3 Octombrie 2021
  • Diverse

Dacă a existat vreodată un cuvânt care a fost

folosit chiar înainte de un proiect eșuat sau un dezastru iminent, acesta este cuvântul „ar trebui”. De fapt, ați observat vreodată că nu ați folosit niciodată cuvântul „ar trebui” într-o lumină pozitivă? Acest lucru este cunoscut sub numele de „ar trebui”.

Din păcate, o mulțime de oameni trăiesc cu această mentalitate. „Ar trebui să mă trezesc în fiecare dimineață și să mă apuc de treabă”. Neștiind că, plasând cuvântul „ar trebui” în ecuație, se referă la actul de a se ridica într-un context negativ.

Deci, de ce este „ar trebui” un cuvânt atât de periculos care duce la o mentalitate toxică? Acest lucru se datorează faptului că cuvântul este puternic asociat cu sentimentul de a fi forțat să facă ceva.

De cele mai multe ori, această nevoie de a face ceva provine de obicei din faptul că este forțat de un factor extern. Poate că motivul pentru care spui că ar trebui să te trezești la 5 dimineața este că TREBUIE să ajungi la serviciu? Obțineți deriva?

Acest tip de stil de viață este cu siguranță periculos. De fapt, iată câteva dintre motivele pentru care cuvântul „ar trebui” ar trebui evitat complet în vocabularul dvs.

ARATĂ JUMĂTATE DE INIMĂ

Ori de câte ori folosiți cuvântul „ar trebui” chiar înainte de a face ceva, arată că moralul pentru a face acest lucru nu vine din interior. Mai degrabă, sunteți într-o stare pe jumătate dorind să o faceți din cauza responsabilității pe care o are.

De fapt, aceasta este una dintre diferențele majore dintre o carieră și un loc de muncă. O carieră este ceva care te inspiră să te ridici înainte ca alarma să sune chiar în fiecare dimineață. Pe de altă parte, un loc de muncă pune accentul pe cuvântul „ar trebui”. Chiar și după ce sună alarma, te chinui să te ridici din pat. Nivelurile tale de psihic sunt la un nivel minim. Această jumătate de inimă este rezultatul trăirii după mentalitatea „ar trebui”.

CONDUCE LA UN SENTIMENT DE ÎNCETINIRE

Când tergiversezi în viață, unul dintre motivele pentru aceasta este că trăiești după mantra „ar trebui”. Sunt mari șanse ca nici măcar să nu faci ceva ce îți vine să faci și, prin urmare, amâni. Câteva exemple frumoase de amânare care arată că trăiești cu o credință „ar trebui”.

Ai fost vreodată la locul de muncă și te-ai trezit că tuitează mai mult decât să faci ceva? Sau poate că sunteți pe YouTube urmărind videoclipuri virale și furnizați foarte puține lucrări la proiectul pe care managerul dvs. l-a pus pe birou în această dimineață?

Procrastinarea se leagă înapoi de sentimentul de inimă. Veți găsi, fără să știți, alte lucruri mai interesante decât să finalizați proiectele care se îngrămădesc pe masa dvs.