Sfaturi Împotriva Stresului Și Cum Poate Fi Evitat

 

Ceasul deșteptător ne trezește cu un inel strident, mai apăsăm snooze de încă trei ori, sărim din pat pe cel de-al patrulea inel de panică, ne grăbim în baie, bem o cafea în picioare și plecăm. Știi și tu asta? Stresul de dimineață este adesea un partener constant și poate chiar să ne strice toată ziua. Dar stresul poate fi evitat destul de ușor. Vă vom arăta cum puteți folosi sfaturi și trucuri simple pentru a scăpa de stres dimineața și a oferi zilei șansa de a deveni una bună.

 

Pregătește-ți geanta

Îți cauți frenetic portofelul și nici nu găsești cheia mașinii. În mașină, îți dai seama că ți-ai uitat ochelarii. Există o altă modalitate: pentru a avea mai puțin stres dimineața, merită să pregătiți anumite lucruri pentru ziua următoare cu o seară înainte. De exemplu, îți poți pregăti geanta complet și îți poți scrie o notă cu lucrurile pe care încă trebuie să le împachetezi a doua zi. Acest truc va face mai puțin probabil să uitați ceva acasă și să vă întoarceți pentru el.

Treceți prin planuri

De asemenea, este foarte ușor să evitați stresul dimineața dacă vă gândiți la mâine seara precedentă. Care sunt datele viitoare? Când ar trebui să fiu unde și cum ajung acolo? Cu această metodă, evitați surprizele urâte și puteți începe noua zi relaxat și bine pregătit.

Aveți grijă cu ceasul cu alarmă

Ne place să lovim butonul de amânare. În cele din urmă, avem mai puțin timp și ne stresăm până dimineața. Un truc simplu pentru a evita această agitație: setați ceasul deșteptător cu câteva minute mai devreme decât de obicei, apoi aveți mai mult timp să vă treziți și să vă coafați. În general, merită să vedeți cât timp aveți nevoie dimineața când luați lucrurile ușor. Apoi, puteți calcula mai bine timpul de trezire.

Pregătește-ți ținuta

Un alt sfat pe care îl puteți folosi pentru a economisi timp dimineața este următorul: Pregătiți-vă ținuta pentru ziua următoare cu o seară înainte. Acest lucru vă scutește să scotociți mult timp prin dulap și atacuri de frustrare dacă nu găsiți combinația potrivită suficient de repede. Dacă sunteți mai mult de tipul de ținută spontană, puteți pune împreună combinații diferite în seara precedentă. Deci, dacă nu îți vine să porți ținuta numărul 1 a doua zi, poți apuca rapid ținuta numărul 2.

Pregătiți micul dejun

Este, de asemenea, un mare ucigaș de stres dimineața dacă descoperiți felurile de mâncare la micul dejun cu o seară înainte. Apoi, trebuie doar să vă pregătiți o cafea sau un ceai dimineața, să scoateți gemurile din frigider și vă puteți lua mai mult timp pentru micul dejun propriu-zis. Fanii fulgi de ovăz își pot pregăti desigur creațiile preferate cu o seară înainte și pot scoate micul dejun terminat din frigider dimineața