Oja semipermanenta canni – cum sa obtii o manichiura perfecta

Conceptul de unghii semipermanente a evoluat si nu mai este limitat la unghiile false care au fost fixate cu autocolante cu cativa ani in urma. Acum aceste unghii sunt rezultatul aplicarii de lacuri speciale, de obicei cu o baza de gel, care asigura un efect mai durabil si natural.

Ele sunt foarte asemanatoare cu unghiile permanente in orice, cu exceptia pretului. Descopera acum daca acesta este tipul de manichiura si care sunt avantajele si dezavantajele sale.

Oja semipermanenta canni: ce este?

Unghiile semipermanente sunt rezultatul aplicarii unui tip special de smalt cu baza de gel. Ca si in cazul unghiilor cu gel, aceste emailuri necesita si o lampa UV pentru a usca unghiile si pentru a le spori durabilitatea.

Cat dureaza?

De obicei dureaza aproximativ 14 zile.

Sfaturi pentru o manichiura perfecta

Multe femei sunt atrase de acele unghii perfecte, lucioase, astfel incat manichiura cu oja semipermanenta canni a devenit la moda. Avantajul asupra acestor tehnici este faptul ca oja semipermanenta canni are o metoda de aplicare simpla, bazata pe straturi subtiri uscate in cateva secunde sub o lampa UV sau LED.

In plus, in comparatie cu lacurile, acestea dureaza 2 pana la 3 saptamani fara deteriorare si fara retusare.

Astazi, toate elementele necesare pentru acest tip de manichiura pot fi obtinute cu usurinta online, inclusiv lampile UV.

Dar nu totul este roz. Emalii contin in principal acrilati, substante cu o capacitate ridicata de a produce reactii alergice la nivelul pielii (dermatita de contact). Și, in plus, pot include urme de alte substante cu utilizare restrictionata datorita toxicitatii lor, cum ar fi hidrochinona si un derivat al acesteia, metileterul de hidrochinona, de asemenea cunoscuta sub numele de mequinol. Aceste substante sunt folosite deoarece actioneaza ca stabilizatori si ajuta acrilatii sa ramana lichizi mai mult timp.