Geluri si lampa UV pentru o manichiura perfecta de la amalia.ro

Geluri si lampa UV pentru o manichiura perfecta de la amalia.ro Geluri si lampa UV pentru o manichiura perfecta de la amalia.ro

 Folosesti sau ai dori sa apelezi la manichiura cu lampa UV si te gandesti cat este de sigura pentru tine? Iata ce spun specialistii de la Academia Americana de Dermatologie. 

Ultimul deceniu a cunoscut o crestere uimitoare a popularitatii manichiurii cu gel. Unghiile cu geluri UV sunt apreciate pentru aspectul si durabilitatea lor. Exista unele riscuri asociate cu acest tip de manichiura, inclusiv afectarea pielii de la lumina ultravioleta utilizata in timpul procesului de intarire. In schimb, daca o manichiura cu gel este realizata in mod corespunzator cu protectie UV, clientele se pot bucura de beneficiile manichiurii cu geluri UV fara a avea efecte negative. 

Avantajele manichiurii cu gel UV, uscat sub lampa UV

Gelurile de manichiura sunt deja prezente pe piata de mai mult timp, insa au devenit mai populare in ultimii 10 ani, datorita dezvoltarii formulelor ojelor care sunt mai usor de aplicat si de indepartat. 

Azi o manichiura cu gel poate fi realizata aproape in acelasi interval de timp ca o manichiura traditionala - cu rezultate mult mai bune. 

Cand este aplicat in mod corect, gelul UV nu se va desprinde de pe unghie asa cum se intampla cu oja clasica. Prin urmare, o manichiura cu gel uscat sub lampa UV asigura longevitate si rezistenta unghilor, fara necesitatea unei intretineri complicate.

Durabilitatea este principalul beneficiu al manichiurii cu gel UV - spun dermatologii. In plus, nicio alta manichiura nu ofera stralucirea pe care o ofera manichiura cu gel. 

O manichiura cu gel UV poate imbunatati aspectul unghiilor unei persoane, dar rezultatele atractive pot fi foarte benefice pentru doamnele cu unghii deformate, deteriorate, subtiri, exfoliate etc. Lacul de unghii obisnuit poate sa nu adere in mod corepsunzator pe unghiile deteriorate sau sa nu ofere o acoperire suficient de buna. In schimb, gelul UV poate face ambele lucruri, ceea ce inseamna ca manichiura cu gel este o optiune buna pentru pacientii cu afectiuni ale unghiilor. 

Unghiile sunt un element foarte vizibil al prezentei noastre. De aceea unghiile deshidratate sau decolorate pot fi cu adevarat jenante pentru pacienti, ceea ce ii poate stanjeni in relatiile cu ceilalti. Practic pentru multi pacienti care acuza astfel de afectiuni, o manichiura cu gel ub poate fi schimbatoare de viata. 

Totusi, dermatologii sunt de acord ca manichiura cu gel uscat sub lampa UV poate fi riscanta pentru cei care au unghii sensibile. Chiar daca are multe beneficii, manichiura cu lampa uv nu este pentru oricine. Unghiile foarte fragile pot sa nu reziste la acest tratament special. Persoanele sensibile la lumina UV ar trebui de asemenea sa evite manichiura cu lampa UV.