Cum sa-ti pregatesti acasa manichiura de sarbatori

Cum sa-ti pregatesti acasa manichiura de sarbatori Cum sa-ti pregatesti acasa manichiura de sarbatori

Fiecare sezon de sarbatoare aduce cu sine numeroase pregatiri si tot mai putin timp liber pentru noi insine. Iar daca ar fi sa raportam toate aceste lucru la perioada pandemiei, ba chiar accesul la salon este mai limitat ca niciodata, la fel ca si numarul celor care mai efectueaza astfel de operatiuni acasa. Ori numarul crescut de programari face tot mai greu sa poti gasi un loc disponibil, in special pe ultima suta de metri. De aceea, o idee ingenioasa de a economisi timp si bani este sa incerci sa-ti faci tu insuti manichiura perfecta de sarbatori.

Daca ai cateva cunostinte si toate ustensilele necesare poti apela la unghii cu gel, acril sau oja semipermanenta. In caz contrar poti obtine o manichiura absolut fabuloasa utilizand oja clasica si cateva decoratiuni deosebite.

 

Cum sa-ti pregatesti acasa manichiura de sarbatori

 

Un foarte bun punct de plecare poate fi cautarea unor modele pe internet, care sa te inspire in alegerea culorilor. Ulterior iti poti procura sau poti cauta in propria trusa de infrumusetare bazele si ojele de care ai nevoie.

Pentru un efect deosebit poti folosi sclipici, matrite si stampile, poti desena un model simpatic daca ai ceva talent si rabdare, fie poti utiliza pudrele/ojele holografice, pigmentii metalizati pe care sa-i aplici prin tapotare/frecare usoara si pe care sa-i sigilezi cu lac transparent.