O manichiura ca la salon cu produse semipermante

Daca doriti ca unghiile stralucitoare sa dureze mai mult ca oja obisnuita? Atunci manichiura semipermanenta este solutia pentru dumneavoastra.

Folosind o tehnica revolutionara care se usuca intr-o chestiune de secunde la lumina UV, o manichiura semipermanenta va lasa unghiile stralucitoare, puternice si fara exfoliere timp de cel putin doua saptamani.

Pentru a face acest lucru aveti doua optiuni - oja semipermanenta sau gel - ambele oferind solutia perfecta pentru femeile care doresc unghii impecabile, fie pentru ca merg in vacanta, se casatoresc sau au un stil de viata activ.

O manichiura semipermanenta incepe ca orice tratament al unghiilor.

Singura diferenta dintre oja semipermanenta si gel, este produsul in sine.

Pe scurt, o manichiura cu gel este un strat de gel colorat care arata foarte mult ca un lac de unghii.Pe de alta parte, oja semipermanenta este marca unui produs de unghii inovator.

Cu un succes rasunator pe piata unghiilor, este un amestec de oja si gel, care poate fi aplicat unghiilor naturale.

Acesta se gaseste in multe culori clasice si contemporane de unde puteti alege.Contrar a ceea ce se intampla cu manichiura obisnuita, o manichiura cu oja semipermanenta Lila rossa  arata impecabil dupa cateva zile.

De fapt, arata impecabil dupa cateva saptamani

Dorintele multor femei sunt indeplinite datorita ojelor semi-permanente. Practice, eficiente, stralucitoare ...

Puteti avea deja unghii impecabile pentru mai mult timp.

Uitati de neplacerile unghiilor false si de ingrijirea lor; oja semipermanenta  va arata stralucitor si perfect pentru mai mult de doua saptamani.Cum se indeparteaza?

Fiecare brand are remover.

Aceste produse au un continut de acetona suficient pentru a nu deteriora unghia si a elimina smaltul. Aici exista o mare diferenta intre marci, deoarece toate substantele nu au acelasi continut de acetona