Cum te poti epila acasa exact ca la salon

Programarile nenumarate de la salonul de infrumusetare unde te epilezi fregvent iti pot da adesea programul peste cap. De altfel, se poate intampla sa apara o situatie neprevazuta (o iesire, un eveniment etc.) si poate dificil sa gasesti un loc disponibil in timp util. Sau poate timpul si distanta pana la salon nu sunt cele mai bune prietene la momentul actual, ori programul de lucru in raport cu stilul tau de viata. Insa intreaga situatie poate fi rezolvata fara niciun fel de neplaceri daca optezi pentru epilatul acasa, cu ajutorul unor metode clasice, insa la fel de eficiente.

 

De ce sa apelezi pentru epilatul acasa, cu ceara

 

l  Disponibilitatea

Disponibilitatea larga a kit-urilor de epilat cu ceara este un prim motiv pentru care sa apelezi la aceasta metoda de epilare, acasa. De altfel, exista kit-uri complete la preturi accesibile, cat si consumabile foarte ieftine care nu vor lasa loc de compromisuri pentru bugetul tau, cu atat mai mult daca nu stai excelent din punct de vedere financiar.

De altfel, aceste produse pentru epilarea acasa se pot gasi extrem de simplu, iar rezultatul poate fi la fel de eficient, exact ca la salon, dar cu costuri mult mai mici.

 

l  Eficienta

Nu exista kit de epilare cu ceara mai scump sau mai ieftin si mai prost. Toate sunt la fel de eficace, iar durata unei operatii de acest gen, cat si rezultatul final, depinde in mod exclusiv de tine. Nu trebuie sa-ti mai faci griji ca nu vei avea rezultatele mult visate investind putin in aceasta metoda de infrumusetare. Apeland la epilarea cu ceara acasa, rezultatele vor fi la fel ca cele de la salon si de durata.

 

l  Varietatea kit-urilor

Exista kit-uri si batoane de ceara diverse, pentru orice tip de piele in parte sau pentru varii preferinte. Poti opta de altfel pentru un kit de epilare cu ceara cu consumabile si accesorii multiple, fie pentru un kit mega simplu, cu cele esentiale pentru o perioada de baza. Partea buna e ca poti incerca diferite tipuri de batoane de ceara cu costuri reduse, pentru a-l descoperi pe cel care ti se potriveste cel mai bine. De altfel, majoritatea batoanelor de ceara sunt concepute special chiar si pentru pielea sensibila si reactiva, prevenind aparitia unor iritatii.

 

In concluzie, epilatul cu ceara este una dintre cele mai eficiente si simple solutii impotriva parului nedorit. Poate fi aplicat in orice zona a corpului, iar prin intermediul acestui link veti gasi promotii si produse vaste pentru un epilat simplu si eficient.