De ce sa-ti “muti” salonul acasa

Stim ca doamnele adora sa mearga la salon, sa aiba parte de propriul lor moment de relaxare din care sa iasa ca niste adevarate doamne extrem de rasfatate si pline de viata.

Insa, deseori nu ar strica sa ei in considerare si posibilitatea ca toate aceste lucruri si procedee de infrumusetare, poti fi practicate cu usurinta chiar si acasa. Iar acest lucru iti poate aduce numeroase beneficii.

Bineinteles, noi suntem constienti de faptul ca nu oricine are rabdarea si priceperea sa faca anumite lucruri, chiar si atunci cand vine vorba de activitati atat de relaxante si placute, precum ingrijirea corporala si domeniile de infrumusetare. Insa, desi nu ne-am nascut cu aceste deprinderi, cu putin efort, dorinta si implicare, oricine poate invata si se poate implica acasa, in propriul ritual de relaxare.

 

De ce sa-ti muti “salonul” acasa

 

In primul rand pentru ca e mai economic. In loc sa dai sute sau chiar mii de lei pe servicii de infrumusetare (unele mai simple ca altele), poti sa economisesti acei bani pe care sa-i investesti ulterior in casa, intr-o masina sau in orice alte lucru pe care si le doreste sufletul tau. Astfel, inveti sa te mentii frumoasa si faci si economie.

Mai apoi, pentru ca economisesti totodata si timp. Te faci strict atunci cand simti nevoia, fara sa mai depinzi de programari in prealabil si fara sa mai fii nevoit(a) in situatiile cele mai neplacute, sa treci printr-o experienta negativa contracost.

 

Totodata, facand acest lucru vei invata ca, pe parcurs, se vor aduna o sumedenie de cunostinte, pe care le vei putea aplica si tu si de ce nu, pe care le vei putea transforma intr-o pasiune sau chiar si intr-o meserie.

Iar in caz de pandemie, cum e contextul actual, nu va trebui sa-ti mai faci griji in ceea ce priveste ritualul tau obisnuit si periodic de infrumusetare.

 

In acelasi timp se stie ca, ce-ti faci tu cu mana ta este sfant, astfel ca nu trebuie sa-ti risti sanatatea, frumusetea si timpul, testand la persoane mai putin experimentate fata de ceea ce ele afirma si te vei bucura in acelasi timp mai mult si de catre cei dragi.