Oja semipermanenta Cameleon canni – avantaje

Oja semipermanenta Cameleon canni – avantaje Oja semipermanenta Cameleon canni – avantaje

Geamurile permanente sunt deja o baza care triumfa. Se aplica exact ca o oja traditional: un strat de baza, doua culori si un strat superior, si uscate folosind o lampa UV. Oja semipermanenta Cameleon canni ofera un finisaj lucios timp de 21 de zile, aproape o luna! Este rezistent la zgarieturi, nu se exfoliaza si stralucirea este de lunga durata. Astazi va vorbim despre multe dintre avantajele sale.

Protectie, culoare si durata

Deoarece este o oja semipermanenta, protejeaza si intareste unghiile naturale, favorizand cresterea acestora. In plus, marea varietate de stiluri, modele si culori, pun la limita imaginatia noastra. Si nu numai asta! Garanteaza o acoperire intensa a culorii. In plus, cu oja semipermanenta Cameleon canni puteti economisi 25% din timp de aplicare in ceea ce priveste oja traditionala!

Deci, oja semipermanenta Cameleon canni poate deteriora unghia?

Bineinteles ca nu. Aici se afla principala diferenta intre o oja buna si alta de calitate inferioara. Oja semipermanenta Cameleon canni nu slabeste si nu dauneaza unghiei, ci o protejeaza si o intareste. Prin urmare, va recomandam sa mergeti la centre profesionale si specializate de 100%.

Trebuie sa lasi unghia sa respire intre manichiuri?

Atunci cand se utilizeaza produse de calitate, nu este necesar sa se astepte revenirea produsului. Oja semipermanenta Cameleon canni are tot ceea ce ar trebui sa aiba compozitia unei oje semipermanente bune. Permite unghiilor sa respire si poate fi indepartata cu acetona.

Daca ati obosit sa va pictati unghiile in fiecare saptamana sau nu aveti prea mult timp, manichiura cu oja semipermanenta Cameleon canni este solutia perfecta pentru dumneavoastra. Aceasta tehnica noua se bazeaza pe o manichiura care poate dura pana la 3 saptamani in stare perfecta, astfel incat sa putem avea unghii impecabile si cu o culoare stralucitoare pentru mai mult timp. Femeile care nu pot merge la un centru estetic sau doresc sa economiseasca bani pot face manichiura cu oja semipermanenta Cameleon canni acasa daca au materialele necesare.