Ce este oja semipermanenta?

Ce este oja semipermanenta? Ce este oja semipermanenta?

Care sunt avantajele lacului semipermanent?

Oja semipermanenta a aparut ca o inovatie in lumea lacului de unghii. Economiseste timp, tine, straluceste: revolutioneaza viata femeilor care iubesc sa aiba mainile perfecte.

Oja semipermanenta se aplica la fel ca un lac clasic, avantajul este ca se usuca instantaneu. Fiecare strat de lac necesita uscare timp de 30 de secunde sub o lampa LED sau 2 minute sub o lampa UV. In ceea ce priveste indepartarea, un lac clasic este diluat sub actiunea unui solvent in timp ce lacul semipermanent se desprinde si este eliminat in fasii datorita unui solvent specific mai mult sau mai putin bogat in acetona.

O manichiura perfecta care dureaza peste 2 saptamani.

Prinderea de lunga durata a ojei semipermanente este principalul sau avantaj. Daca aplicarea se efectueaza cu grija si pe o unghie sanatoasa, oja rezista de la 2 la 3 saptamani in functie de marci, de metoda lor de aplicare si de produsele utilizate.

Gata cu retusurile de manichiura la fiecare 4 zile, este o adevarata libertate la dispozitia ta!

O oja semipermanenta se usuca in 30 de secunde

Tu mai ai ore libere pentru a avea mainile perfecte? Gata cu lacul care se usuca prea incet dupa aplicare, lipsa de stralucire. Oja semipermanenta corespunde vietii unei femei moderne!

  • Lacul tau va fi complet uscat in 30 de secunde folosind o lampa LED de ultima generatie si in 2 minute cu o lampa UV.
  • Dupa catalizare, unele lacuri semipermanente pastreaza o suprafata lipicioasa care necesita o etapa de degresare cu un demachiant.
  • Mai rapid si mai sigur, ai de castigat totul.
  • Un lac semipermanent care straluceste de la primul strat.

Se asteapta ca un lac semipermanent sa aiba un luciu mai ridicat decat un lac conventional. Cu toate acestea, unele lacuri semipermanente necesita aplicarea unui top coat pentru a intari stralucirea si a proteja oja aplicata.

Care sunt dezavantajele lacului semipermanent?

Un lac semipermanent deterioreaza unghiile mai mult decat un lac conventional? Da si nu, depinde de formula lacului semipermanent si de aplicatie.

Daca se ia in considerare ca unele saloane persista sa zgarie unghiile, folosind grunduri, lacuri cu o concentratie ridicata de solvent, lampi UV etc., ai intr-adevar motive sa te temi.

Daca alegi profesionisti sensibili la inovatie si cu o viziune etica a frumusetii sau produse de ultima generatie, vei fi surprinsa sa vezi evolutia in acest domeniu.

O manichiura blanda semipermanenta, care dureaza 2 pana la 2,5 saptamani, nu va fi mai agresiva pe unghii decat o manichiura clasica pe care o refaci la fiecare 4 zile.

Indepartarea unei oje semipermanente este complicata si agresiva?

Indepartarea ramane una dintre principalele probleme ale femeilor care au fost victime ale unor practici de slefuire excesive, scaldate cu acetona, folosind solventi puternici cu folii de aluminiu si alte practici barbare.

Oja semipermanenta nu se dilueaza, de aceea este necesar sa lasi un solvent timp de 12 pana la 20 de minute pe unghie pentru a scoate lacul. Acest proces poate parea lung, in timp ce este in mod substantial echivalent cu indepartarea un lac clasic care se dilueaza si care necesita o multime de masuri de precautie pentru a nu pata degetul, pielea etc.