Ce este oja semipermanenta? Care sunt avantajele ei?

Ce este oja semipermanenta? Care sunt avantajele ei? Ce este oja semipermanenta? Care sunt avantajele ei?

Oja semipermanenta este cel mai popular produs de unghii de pe piata, astazi. Acest lac semi-permanent de unghii este un vis devenit realitate pentru fiecare femeie care doreste unghii perfecte timp de 14 zile. Este durabil, frumos, ofera o rezistenta sporita unghiei si are o stralucire vesnica. Fara crapare, decolorare sau rupere a unghiilor naturale. Se aplica cu usurinta ca un lac de unghii, se intareste foarte rapid sub lumina LED-urilor si se indeparteaza repede prin inmuiere sau decojire fara a afecta unghia naturala.

Oja semipermanenta, ce este?

Acest tip de oja semipermanenta consta in unirea lacurilor semi-permanente cu un lac de unghii traditional. Modul de uscare a acesteia se face prin intermediul unei lampi cu lumina UV sau a unui LED. Aspectul si textura sunt identice cu cele ale lacurilor traditionale.

Care sunt avantajele lacului semipermanent?

Acest lac a insemnat o mica revolutie pentru femeile ocupate care nu au timp sa-si coloreze unghiile de patru ori pe saptamana. Pentru ele, este o usurare ca manichiura dureaza pana la doua saptamani si cu acelasi finisaj impecabil ca in prima zi. In plus, exista o mare varietate de culori. Deci, este o solutie practica si eficienta pentru a aduce o manichiura perfecta in orice situatie.

Exista multe avantaje ale acestui tip de oja semipermanenta. In primul rand, una dintre caracteristici este stralucirea si duritatea pe care le poate da unghiilor fara a le deteriora. Acest lucru o face ideala pentru persoanele cu unghii fragile, slabe sau cu tendinta de a le musca, deoarece le va intari astfel incat sa nu se indoaie.

Pe de alta parte, este de lunga durata, ceea ce indica faptul ca manichiura dvs. va ramane perfecta mult mai mult decat restul lacurilor conventionale. Desigur, depinde de tratamentul care este dat, dar de obicei tinde sa suporte perioade lungi. In plus, durata sa este mult mai lunga si poate depasi luna, prezentand o crestere mai lenta.