O casa se poate transforma in orice casa

 

Vânătoare la domiciliu? Căutare apartament? Scufundări la tomberon ... așteptați, ce? Să ne întoarcem pe drumul cel bun aici. Ai auzit vreodată de „ceva case”? Ei bine, dacă nu ai făcut-o, atunci astăzi este ziua în care o vei face. Conceptul de a crea spații de locuit netradiționale devine din ce în ce mai mult un moft în zilele noastre. Dar, uneori, nu este vorba doar despre ce este făcută casa, ci și despre locul în care este. Iată 3 exemple ale unor proiecte imobiliare care i-au surprins chiar și pe cei mai înrăiți arhitecți și designeri din industrie. Să aruncăm o privire la câteva „case de orice”.

 

Casa de primă clasă

Să recunoaștem, a prinde ceva ochi pe un zbor nu este cu greu o sarcină ușoară. Și chiar dacă nu reușesc să alunece în Dreamland, ești apt să te trezești cu un carcel în gât mai rău decât timpul urmărit profesorul dvs. colegiu senior încercarea de a transmite în flux o succesiune de imagini de la laptopul la proiector sala de clasa lui. Dar există un bărbat care ar fi bucuros să se deosebească de tine. Inginerul retras, Bruce Campbell, a transformat un Boeing 727 vechi în propria sa casă, care se află în mijlocul unei păduri. Potrivit localnicului din Oregon, chiar și după ce a cumpărat aeronava cu 100.000 de dolari și a dat jos dublul pentru reparații și întreținere, el doarme destul de dracului! Deci, ce urmează pentru maverickul de 65 de ani? Se pare că are ochii ațintiți asupra unui Boeing 747. Unii oameni trebuie doar să meargă mari sau să plece acasă.

Casa plutitoare

Mmmm! Minunatul gând de a trăi pe o insulă cu cea pe care o iubești. Fericire . Ei bine, pentru un cuplu pensionar din Noua Scoție, visul lor s-a transformat în realitate atunci când și-au construit propria casă plutitoare! Locuiesc în izolare pe un lac de mai bine de 20 de ani! Cum mănâncă? Pescuitul (din propria cameră de zi) este o modalitate, dar își cultivă și legumele și ierburile în propria lor seră. Deoarece cei doi sunt artiști, ei își creează și își vând lucrările astfel încât să poată cumpăra anumite produse atunci când vizitează continentul. Ce consideră acești doi a fi o comoară de aur? Ciocolată!

Lumea ferestrei

Știi ce se spune despre a locui într-o casă de sticlă, nu-i așa? Dar acest cuplu s-a uitat dincolo de clișee și a continuat să construiască o casă ai cărei pereți sunt făcuți complet din ferestre! Îți poți imagina câte raze de soare apasă pe ferestrele acestui spațiu de locuit inovator? Probabil la fel de multe ca și petele feței și mâinilor lăsate de copii la bloc. Într-adevăr, vecinii nebuni nu sunt deloc îngrijorători pentru acești doi, văzând că cabina lor de sticlă este bine introdusă în peisajul montan din Virginia de Vest. Doriți să vizitați? Poate sună mai întâi.

Orice Case

Deși ne simțim confortabili în propriile case și clădiri de apartamente, poate ar trebui să începem să căutăm mijloace alternative de viață. Sigur, nu trebuie să ne transferăm cu toții viața în cabina unui avion comercial sau în lacurile înghețate din Canada, dar suntem siguri că putem arunca o privire asupra unui alt mod de viață. „Orice casă” ar putea fi așa.