Cum Să Vă Redecorați Casa Cu Un Buget mic

Primăvara este o perioadă a întineririi și a începuturilor proaspete. Putem vedea asta prin natură, pe măsură ce toate plantele revin la viață după terminarea iernii. Totul, de la soarele strălucitor la florile vibrante, se simte complet nou ca și cum lumea ar fi brusc umplută din nou de culoare. În această perioadă a anului, avem tendința să dorim o schimbare și dorim să schimbăm puțin lucrurile. Fie că este vorba de investiții în îmbrăcăminte nouă sau de obținerea unei tunsoare proaspete, aceste schimbări tind să ne facă să ne simțim ca și cum noi înșine suntem reînnoiți pentru vara viitoare. O altă modalitate de a schimba puțin lucrurile este, desigur, redecorarea casei tale. Știm că vă gândiți imediat la cât ar costa asta, dar suntem aici pentru a vă spune că nu trebuie să cheltuiți mulți bani pentru ca casa dvs. să pară reîmprospătată! Pentru a vă ajuta să începeți,

A picta

În mod firesc, culoarea pereților dvs. poate face o lume diferită în senzația și aspectul unei camere. Dacă nu vindeți pe pictarea pereților, puteți oricând ridica mobilierul pe care îl aveți cu un strat proaspăt de vopsea! Dacă aveți mobilier din lemn pe care doriți să îl faceți să pară mai modern, albul este o alegere excelentă.

Rearanja

Dacă nu doriți să cheltuiți bani pentru redecorare, puteți oricând să vă rearanjați mobilierul. Poate transforma complet o cameră și să o facă să arate nouă.

Tapet

Când pictarea pereților nu este o opțiune, puteți trece întotdeauna la tapet temporar. Este ușor de aplicat și îndepărtat ori de câte ori te-ai săturat de el, plus că nu există nicio mizerie!

Perne și accesorii

Optează pentru perne și accesorii noi pentru a actualiza aspectul unei camere la un cost redus. Puteți încerca noi culori și accente pentru a schimba lucrurile. Nu uitați să nu mergeți peste bord cu accesoriile pentru a evita aglomerarea spațiului.

Artă de perete

Acest sfat poate face o diferență atât de mare într-o cameră. Simțiți-vă liber să cumpărați un poster online sau chiar să găsiți imagini care vă plac și să le imprimați în dimensiunea dorită. Atunci nu mai rămâne decât cadre. În plus, puteți crea propria artă de perete DIY pentru a adăuga o notă personală și pentru a economisi puțin bani.

Covoare

Covoarele pot face sau rupe designul unei camere. De asemenea, pot modifica cu ușurință aspectul camerei. Nu numai asta, dar puteți combina tot felul de culori și modele pentru a face designul unic.

IKEA

Nu vă feriți de IKEA. Prețurile lor sunt excelente și pot fi actualizate cu ușurință.

Cărți

Cărțile pot face o cameră mult mai elegantă, mai elegantă și mai interesantă. Nu trebuie să investiți într-o bibliotecă mare și să o umpleți cu cărți pe care nu le doriți. Puteți alege cărți de decor pentru casă care ar arăta grozav pe masa de cafea sau cărți de modă pe care le-ați răsfoi în timpul liber. Posibilitățile sunt cu adevărat nelimitate.

Oglinzi

Oglinzile pot face ca orice spațiu să pară mult mai mare decât este. Puteți folosi acest lucru în avantajul dvs.!

Gresie

În loc să plătiți o mulțime de bani pentru instalarea plăcilor noi în baia dvs., găsiți-le pe cele pe care le doriți care au fost întrerupte. În acest fel, le veți putea cumpăra cu o reducere serioasă. Asigurați-vă că verificați dacă și alte magazine au destule, astfel încât să nu ajungeți scurt.