3 Sfaturi pentru cumpararea unei locuinte cu buget limitat

3 Sfaturi pentru cumpararea unei locuinte cu buget limitat 3 Sfaturi pentru cumpararea unei locuinte cu buget limitat

La începutul anului 2021, a existat mult pesimism în afaceri la nivel mondial. Acest lucru însemna că oamenii erau mereu la limită, bântuiți de pericole periculoase în legătură cu pierderea locului de muncă, nevoia de a se baza pe economii, imposibilitatea de a plăti plățile ipotecare pentru finanțarea casei și multe altele.

Asta însemna că nimeni nu era dornic să smulgă vreo proprietate din listări și toată lumea a acumulat bani în zilele ploioase. Cu toate acestea, odată cu apropierea anului 2021, mai multe persoane au evoluat o tendință în care oamenii erau dornici să cumpere o casă și să profite de ratele ipotecare mai mici oferite pe piață. De asemenea, vânzătorii și-au prețat proprietatea foarte scăzut în comparație cu 2020 pentru a atrage cumpărători care lipsiseră de mult timp din imagine.

Aceasta a însemnat brusc un aflux de cumpărători care licitau pentru puținele proprietăți oferite în 2020. Piața vânzătorilor a fost scurtă, deoarece câțiva oameni au decis să-și descarce proprietatea în vremurile incerte ale pandemiei și foarte puține familii căutau își eliberează casa și o pune la vânzare. De asemenea, construcția de case noi s-a oprit în 2020 ca răspuns la o cerere redusă la începutul anului 2020. Acest lucru a creat scenariul perfect pentru a crea o penurie pe piața imobiliară și pentru a crește prețurile.

Cu toate acestea, dacă sunteți încă dornici să achiziționați prima dvs. proprietate, există un ajutor clar pentru dvs., care vă ghidează în câștigarea planului ipotecar perfect pentru a vă finanța noua casă.

UAȚI SFATURI DE LA CONSULTANȚII IPOTECARI

Dacă sunteți plecat să vă cumpărați prima proprietate, este probabil să nu puteți cumpăra cele mai bune condiții ipotecare. Angajați un consultant ipotecar care vă poate ajuta să câștigați cei mai buni termeni analizând raportul dvs. de credit . Este posibil să vă sfătuiască cu privire la modul în care vă puteți îmbunătăți scorul de credit, de exemplu, plătind împrumuturi mici pe cardul dvs. de credit sau consolidându-vă cotizațiile cardului de credit într-un singur cont.

2.  PLANIFICĂ-ȚI VIITORUL

Dacă sunteți dornici să vă cumpărați prima proprietate, nu luați în grabă decizii prostești. Dacă nu puteți găsi o proprietate bună în bugetul dvs., studiați piața și înregistrați cererea care vine cu achiziționarea unei case într-o localitate la alegere. Apoi, planifică-l. Nu utilizați economiile de pensionare pentru o avans. Aceasta poate fi una dintre cele mai mari mișcări prostești pe care le puteți face: distrugerea viitoarelor fonduri de pensionare pentru ușurința actuală.

3. COMPROMISUL PRIVIND NIVELUL DE TRAI ACTUAL

De multe ori, când ieși pe piață pentru a cumpăra o proprietate, te întorci pustiu pentru că nu ai nimic la îndemână și nu mai poți economisi din veniturile tale curente pentru a suporta povara plăților ipotecare. Cu toate acestea, este posibil să nu luați în considerare economiile pe care le puteți face schimbându-vă casa. Este posibil să plătiți o chirie ridicată în locul în care locuiți în prezent și puteți economisi o bucată sănătoasă dacă vă mutați într-o localitate mai ieftină.