Pași simpli pentru planificarea unei mesei vegetariene

Pași simpli pentru planificarea unei mesei vegetariene Pași simpli pentru planificarea unei mesei vegetariene

Asigurați-vă că rețeta dvs. poate fi dublată / triplată

Cumpărarea ingredientelor pentru o singură masă poate ajunge să fie costisitoare. În schimb, încercați să vă asigurați că obțineți câteva mese din ingredientele dvs. Puteți, de asemenea, să pregătiți masa și să faceți mai multe mese din acea rețetă pentru a obține o bucată mai bună pentru dolarul dvs. Cumpărarea în vrac vă va împiedica să rulați la magazin în fiecare săptămână.

Perfectează-ți lista de alimente

Mergând în magazin fără nici o listă este o modalitate sigură de a vă asigura că veți ajunge la un amestec bizar de amestecuri de articole pe care nu le puteți transforma într-o masă. Este important să faceți o listă de produse alimentare bune, dar la fel este și achiziționarea de la magazinul alimentar potrivit. Dacă magazinul dvs. preferat nu este potrivit pentru vegetarieni, ar putea fi dificil să găsiți articole. Cu toate acestea, nu treceți cu vederea secțiunea de produse din magazinul alimentar bugetar sau articolele aflate la vânzare - fructele și legumele bătute au nevoie și de dragoste.

Folosiți un plan de masă personalizabil

Există o mulțime de rețete online și idei pe site-uriprecum Foodgawker. Site-uri precum Slender Kitchen vă pot ajuta cu un plan de masă personalizabil pentru nevoile dvs. și multe site-uri vă vor permite să imprimați listele de ingrediente direct acasă. De asemenea, utilizați aplicații care vă pot ajuta să vă organizați lista pe culoar. Adică, uită-te la această coacere cremoasă de quinoa caprese sau la acest sandviș californian răcoritor.

Rețineți frecvența planificării meselor

Aceasta este o parte importantă a planificării mesei vegetariene. Aveți de gând să preparați un lot mare de masă pe care să îl puteți mânca câteva zile la rând? Sau te îmbolnăvești ușor de mâncare? Conserva este excelentă pentru a fi încorporată în loturi mari, cum ar fi fasolea și legumele conservate, care fac din seara taco vegetariană o briză.

Descoperiți-i pe înlocuitorii cărnii

Puteți lua rețete de carne și le puteți ușor sub forma unei proteine ​​vegetale. Ciupercile au o aromă naturală de carne, precum și înlocuitori de soia, tempeh și seitan. Fasolea poate, de asemenea, să insufle inimă și aromă majorității felurilor de mâncare. Unele dintre aceste opțiuni sunt atât de convingătoare, încât carnivorele din viața ta vor crede că mănâncă carne.

Cumpărați

După planificare și liste, ar trebui să aveți mai multă încredere în culoarele supermarketului. Dietele pe bază de plante devin din ce în ce mai populare și, cu o listă în mână, va fi mai ușor să vă mențineți la buget. De asemenea, va fi mai ușor să nu vă îndepărtați de pe teritoriul listei, ceea ce vă poate conduce către terenuri cu junk food și cumpărături inutile, cum ar fi mâncare prefabricată în culoarele fierbinți.

Pregătiți și gătiți masa

Nu există o senzație mai bună decât descărcarea unei tone de alimente proaspete, știind tot potențialul meselor delicioase care sunt așezate în fața ta. Vă sugerăm pregătirea. Tăiați și tăiați felii - acest lucru vă va face procesul de gătit mai puțin intimidant, știind că toate ingredientele dvs. sunt gata pentru dvs. în frigider. Mai ales gustări sănătoase. Dacă ai poftă de morcovi și hummus, este mult mai simplu când bețele așteaptă pur și simplu sau tu în frigider.

Găsiți cele mai bune mese pentru planificarea mesei vegetariene

Cele mai bune ingrediente pentru planul de masă al unui vegetarian includ o mulțime de fructe și legume proaspete (smoothie-urile fac un desert destul de gustos), precum și cereale precum quinoa, orez și ovăz. Încercați să căutați alimente care pot fi gătite în 30 de minute sau mai puțin - o oală instantanee face minuni în a ajuta la acest proces. Ouăle și peștele sunt, de asemenea, o sursă fantastică de proteine, dacă nu sunteți o legumă pură. Evitați ingredientele procesate și zaharurile adăugate.

Scrieți planuri de masă pentru fiecare zi a săptămânii

Pentru micul dejun, luați în considerare un castron de iaurt grecesc cu fructe congelate, nuci și semințe sau fulgi de ovăz bogate în fibre, cu fructe uscate și chia. Fii creativ cu salatele, astfel încât să nu te plictisești ușor de ingrediente și ia în considerare bucătăriile internaționale pe care nu le-ai mai încercat până acum, cum ar fi curry și legume pakora, care sunt alimente bogate în nutrienți, dar confort total.