Noua cheie revoluționară de la Jaguar Land Rover

Este o zi glorioasă - soarele a ieșit, armele! În loc să rămână în casă, cei mai mulți dintre noi se vor aventura probabil și vor lua natura în cea mai tentantă ofertă. Fie că este vorba de un surf, o scufundare slabă (am spus că vremea a fost perfectă) sau o scufundare în adâncurile oceanului, probabil că veți întâlni o problemă comună ...

„Unde pot pune cheile mașinii mele?”

Sunt prea familiarizat cu această enigmă. Alegerile tale nu sunt abundente, iar puținele pe care le ai sunt la fel de atrăgătoare ca un parașutism fără parașută. Îl înțelegi. Nu există nicio șansă să-i cereți unui străin să țină cheile mașinii dvs. și să le lăsați sub o „piatră desemnată” sună ca a doua cea mai proastă idee pe care ați fi avut-o în acea zi.

„Deci, ce fac?”

Jaguar Land Rover a creat o soluție genială pentru o problemă destul de simplă. Compania a dezvoltat o brățară care vă poate bloca și debloca mașina fără a fi nevoie să utilizați cheia. Aceasta înseamnă că veți putea să vă lăsați cheile în mașină, să o blocați cu brățara și să vă bucurați de toate activitățile pe care nu le-ați putea face niciodată cu cheile în buzunar.

"Cum functioneazã?"

Pur și simplu, brățara se duce pe încheietura mâinii (duh!) Sau pe gleznă, dacă doriți acel aspect de surfer. Apoi, puneți cheile mașinii în torpedou sau sub scaun. În cele din urmă, țineți brățara lângă sigla Jaguar sau Land Rover și voila! Mașină blocată, fără chei, fără griji. Este ca un Fitbit pentru mașini ... cam.

"Cat costa?"

Deși nu toate modelele sunt echipate cu această tehnologie revoluționară, fac pași spre globalizare. În termeni de cost, variază, desigur. Te-ai uita la orice valoare cuprinsă între 380 și 1.200 USD pentru întregul pachet. Cu toate acestea, se știe că Jaguar Land Rover va vinde această caracteristică ca opțiune de pachet cu anumite achiziții.

Deci ce crezi? Cred că este o zi glorioasă!