Motive pentru care peste un milion de persoane folosesc Babbel pentru a invata limbi straine

Peste 1.000.000 de oameni folosesc tehnologia pentru a invata o limba. Am investigat de ce invatarea prin aplicatii este deja mai populara decat metodele traditionale si ce avantaje ascunde.

In 2007, expertii in domeniul limbajului de la Babbel au propus sa faca invatarea limbilor usoara, eficienta si accesibila pentru toti.

Acum, functioneaza? Numerele vorbesc de la sine: mai mult de 1.000.000 de oameni au ales sa invete o limba cu Babbel, iar numarul continua sa creasca. De ce este aceasta aplicatie atat de populara? Am rezumat acest lucru in cateva motive:

1. Oamenii De la pasionatii de limba care lucrau intr-o mansarda din Berlin, biroul central Babbel a evoluat pentru a-si strange toti expertii intr-o cladire din centrul orasului cu scopul comun de a crea un instrument de invatare a limbilor straine mai complet si mai atractiv. Pentru o companie care are nevoie de nouazeci si opt de combinatii de limbi, este esential sa gasesti persoanele potrivite, de la un lingvist italian, care poate proiecta un curs indonezian, la un designer grafic care poate transmite si adapta diferite senzatii prin sapte limbi diferite.

2. Produsul si serviciul Invatarea online are cateva avantaje inerente experientei de invatare prin intermediul unei aplicatii. Este un lucru foarte confortabil: purtam telefonul mobil mereu la indemana si pregatit sa ne ghideze prin obstacolele din viata moderna.

Produsele online au avantajul de a fi actualizate si in mod constant imbunatatite, aproape magice. Progresul unui student Babbel este masurat prin cursurile pe care le completeaza si acestea sunt in permanenta optimizate de echipa Babbel pentru a se asigura ca informatiile sunt prezentate si absorbite cat mai eficient posibil.

3. Studentii Din acele milioane de studenti, fiecare are propria sa istorie, motivele sale speciale pentru a incepe sa invete o limba. Pe masura ce Babbel este in contact cu ei, apar deseori povestiri incredibile si anecdote.