Motive pentru care bateria telefonului se incarca lent

Incarcarea lenta a bateriei smartphone-ului este una dintre cele mai frecvente probleme printre oameni. Deci, in acest articol, voi impartasi cele mari motive de incarcare lenta a bateriei pentru utilizatorii de Android.

1 Utilizarea sursei slabe de alimentareDaca va incarcati telefonul smartphone la o sursa slaba de alimentare, cum ar fi de la computerul personal sau de la laptop, acesta se va incarca foarte lent. Si, de asemenea, incarcatoarele fara fir, incarca bateria telefonului foarte incet.

2 Functionarea continua a aplicatiilor de fundalMagazinul Google Play are o colectie minunata de mii de aplicatii, iar utilizatorii Android nu pot opri instalarea acestora. Exista multe aplicatii cum ar fi Facebook, Mail, Twitter etc. care ruleaza in fundal si consuma bateria. Deci, din cauza functionarii continue a acestor aplicatii, incarcarea bateriei telefonului Android este lenta.

3 Adaptor de incarcare nepotrivit sau universalDaca utilizati un adaptor universal pentru a incarca bateria smartphone-ului, acesta va incarca telefonul foarte incet.

Adaptoarele universale sunt practic pentru cazurile de urgenta, nu ar trebui sa le utilizati in mod regulat, deoarece acestea pot dauna bateriei telefonului dvs. Android.

4 Bateria proasta ​​a telefonului smartphoneDaca telefonul dvs. Android se incarca foarte lent, trebuie sa va asigurati ca bateria din telefonul dvs. smartphone este in stare buna. Acest lucru se datoreaza faptului ca de multe ori noile smartphone-uri vin, de asemenea, cu baterii necorespunzatoare.

5 Utilizarea telefonului in timpul incarcariiEste un obicei foarte prost intre adolescenti. Am vazut ca multi dintre prietenii si rudele mele continua sa foloseasca telefonul chiar si in timpul incarcarii. Nu face doar ca incarcarea bateriei sa fie lenta, dar periculoasa pentru sanatate.

6 WiFi, GPS si BluetoothAcestea sunt cele mai mari motive de incarcare lenta Android. Daca incarcati telefonul in timp ce WiFi / Internet, GPS si Bluetooth sunt activate, va incetini capacitatea de incarcare deoarece aceste servicii consuma bateria.