Acestea sunt motivele pentru care bateria telefonului se termina asa de repede

Nu este nimic mai rau decat sa asteptati o ora sau doua pentru ca telefonul dvs. sa se incarce pe deplin si sa cedeze chiar inainte de a incepe ziua!

Indiferent daca aveti un iPhone sau un smartphone Android, probabil ca sunteti destul de familiarizati cu lupta de a face ca smartphone-ul dvs. sa ruleze ca nou cateva luni sau chiar cativa ani dupa ce l-ati cumparat. La urma urmei, telefoanele sunt scumpe, iar pastrarea dispozitivului dvs. curent in functiune cat mai mult timp posibil va va ajuta sa amanati procesul costisitor de cumparare a unui telefon nou. Aici sunt cateva motive comune pentru care bateria telefonului se termina atat de repede.

1. Aveti atatea aplicatii care ruleaza in fundal, chiar daca nu le folositi. Aplicatiile care se actualizeaza in mod constant cu date, scade bateria. Asigurati-va ca aplicatiile dvs. se reimprospateaza numai cand le deschideti si cand ati terminat, inchideti-le.

2. Luminozitatea ridicata termina rapid bateria, deci este mai bine sa pastrati luminozitatea scazuta atata timp cat nu este nimic important pe care doriti sa il priviti sau sa-l cititi.

3. Unele aplicatii, cum ar fi Harti Google, utilizeaza o multime de date pentru a actualiza in mod constant locatia, astfel incat si bateria se termina rapid. Doar accesati setarile si setati la „In timpul utilizarii aplicatiei”.

4. Daca nu va actualizati telefonul smartphone la cea mai recenta versiune de software, ar putea duce la moartea rapida a bateriei, deoarece actualizarile software includ remedierile de eroare si solutiile la problemele cu care se confrunta telefonul si durata de viata a bateriei poate fi una dintre ele.

5. Ati setat telefonul sa caute retele Wi-Fi tot timpul? Atunci ar trebui sa il opriti, pentru ca asta face ca bateria smartphone-ului sa moara repede.

6. Vreti sa primiti notificari de la toate platformele sociale pe care le verificati si jocurile pe care le jucati? Opriti-le pe toate si lasati-le pe cele importante, deoarece aceste notificari utilizeaza o putere mare a bateriilor!

7. Incarcatoarele de calitate inferioara distrug bateriile, asa ca asigurati-va ca investiti intr-un incarcator original, in loc sa aveti in permanenta o baterie moarta.