Cele mai bune aplicatii pentru a invata limbi straine

Toata lumea care a invatat o a doua limba stie ca nu este o sarcina usoara. Uneori, avem nevoie doar de cateva propozitii simple pentru a comunica intr-o excursie. Sau poate nu, poate intentia este de a invata cat mai mult posibil si de a folosi orice moment, cum ar fi asteptarea autobuzului, pentru a invata un cuvant nou.

Indiferent de scopul dvs., telefonul mobil va poate ajuta in sarcina titanica de a invata o noua limba. Oferim cateva aplicatii pentru a invata limbi straine.

1. Duolingo

Aceasta aplicatie gratuita functioneaza atat pentru Apple iOS cat si pentru Android si o puteti folosi si de pe computer. Acesta include engleza, franceza, germana si portugheza si va ajuta sa invatati sa pronuntati.

Cu Duolingo puteti alege un nivel adecvat cunostintelor dvs. si setati obiectivele zilnice pentru a va depasi si a va motiva.

Fiecare lectie include exercitii diferite de a vorbi, asculta si traduce. Metoda se bazeaza pe dezvoltarea unui arbore al cunostintelor in care utilizatorul trece de la o provocare la alta. 

2. Busuu

Busuu este o retea sociala gratuita pentru invatarea online a limbilor straine. In plus fata de limba spaniola, aceasta include si alte 11 limbi, cum ar fi limba chineza sau poloneza. Platforma are milioane de utilizatori din intreaga lume si este utilizata pe scara larga in tari precum Brazilia, China, Turcia si Germania.

Busuu ofera cursuri audiovizuale gratuite si platite si permite interactiunea directa cu vorbitori nativi din intreaga lume. In plus, aceasta contine o diviziune pe probleme zilnice. Cand ati invatat cele 3.000 de cuvinte si expresii cheie, puteti interactiona cu 25 de milioane de utilizatori.

De asemenea, foloseste tehnici audiovizuale pentru a invata cu fotografii si voce.

3. Babbel

Aceasta aplicatie este cu plata: costurile unui abonament de trei luni sunt mai mici de 10 USD pe luna.

Aplicatia contine mai multe teste si exercitii de vocabular, gramatica si elemente de limba pentru toate nivelurile. Babbel include cursuri in limbile engleza, spaniola, suedeza, norvegiana, germana … pana la 14 limbi. De asemenea, va permite sa alegeti intre subiecte, cum ar fi hobby-urile, munca etc.