Cele mai bune aplicatii de fitness pentru a te antrena oriunde

Uneori nu avem timp sa mergem la o sala de gimnastica sau sa nu avem destui bani pentru a plati un instructor personal. Dar tehnologia a venit sa ne ajute in multe planuri de viata, iar pregatirea fizica nu face exceptie. Gratuit sau pentru foarte putini bani, puteti descarca aplicatiile telefonului sau tabletelor pentru a va pune corpul in miscare si pentru a efectua activitati in aer liber.

Cele mai bune aplicatii pentru fitness

Runtastic Results Indiferent daca va place sa alergati, sunteti dependent de sala de gimnastica sau sunteti incepator, antrenamentul cu propriul corp este cheia pentru a pierde kilogramele in plus, sporind puterea si definind muschii. Promisiunea este ca in 12 saptamani, cu un plan personal de pregatire, corpul dvs. se schimba substantial.

JEFIT Workout Tracker Gym Log Are mai mult de 1300 de exercitii cu antrenor personal. Este o aplicatie de exercitii foarte simpla care inregistreaza si stocheaza exercitiile fizice. Aceasta va permite sa inregistrati cu usurinta exercitiile si progresul, sa creati rutine, sa accesati cea mai mare baza de date de exercitii, sa gestionati statisticile si sa va sincronizati datele.

8fit Are o serie de videoclipuri explicative care ne arata ce exercitii trebuie sa urmarim pentru a ne atinge scopul. Aplicatia propune chiar sesiuni de incalzire pentru a obisnui corpul nostru cu activitatea fizica care va veni mai tarziu. Dar are si planuri nutritionale. Puteti primi mementouri pe telefonul mobil sau pe e-mail si puteti utiliza lista de cumparaturi 8fit pentru a va planifica vizita la supermarket.

Pocket Yoga Pentru a putea practica aceasta disciplina de oriunde. Puteti alege intre trei practici diferite, durate si dificultati. Veti primi, de asemenea, instructiuni vizuale si auditive pentru fiecare postura si respiratie si accesati dictionarul complet.

Nike + Training Club Aveti mai mult de 100 de antrenamente de unde puteti alege. Puteti sa va creati programul de exercitii si sa il distribuiti comunitatii. De asemenea, puteti adauga prietenii si, astfel, puteti sa faceti schimb de exercitii, sa trimiteti mesaje motivationale. Aceasta aplicatie va masoara progresul, calculeaza caloriile arse si salveaza in fiecare zi ceea ce faceti.