Cele mai bune aplicatii pentru editarea fotografiilor inainte de a le publica pe Instagram

Instagram este una dintre retelele sociale preferate de milioane de oameni, deoarece le permite sa-si arate viata de zi cu zi prin fotografii cu filtre care dau o nota de epoca scenei.

Dar aceste filtre sunt deja foarte frecvente pentru multi si instrumentele de editare oferite de platforma nu mai sunt suficiente pentru anumite cerinte, deci alegerea de a edita fotografiile intr-o alta aplicatie inainte de a le publica pe Instagram este o optiune buna.

Apoi, vom recomanda cele mai bune aplicatii pe care le puteti descarca pentru a deveni un fel de preludiu pentru posturile din Instagram.

Afterlight

Aceasta este una dintre cele mai complete aplicatii, deoarece are 15 instrumente de editare, 77 de cadre, 66 texturi si 59 de filtre, in care vor fi, fara indoiala, multe care ne vor placea. Trebuie doar sa punem creativitatea in practica pentru a regla luminozitatea, contrastul, pe scurt, pentru a ne juca cu instrumente care ar putea imbunatati foarte mult fotografiile noastre.

Nu este necesar sa va inregistrati, trebuie doar sa o descarcati, sa faceti fotografii in aplicatie sau sa incarcati o fotografie din galerie si sa incepeti editarea sau adaugarea unui filtru.

Snapseed

Este pur si simplu una dintre cele mai bune. Calitatea cu care putem edita o fotografie prin aceasta aplicatie este comparabila cu ceea ce putem face intr-un software desktop. Cu Snapseed, in plus fata de adaugarea de filtre si efectuarea ajustarilor de baza, putem corecta zonele, putem elimina obiectele sau persoanele nedorite si multe altele.

Foodie

Ideal pentru cei care impartasesc fotografiile delicioaselor feluri de mancare pe care le gusta atat de des. Cele peste 30 de filtre gasite aici sunt speciale pentru a evidentia culoarea alimentelor si pentru a face fotografiile mai atractive.

Ofera ghiduri pentru ca fotografiile noastre sa arate cu adevarat suculente.

Alte aplicatii interesante: Prisma (Android | iOS): pentru iubitorii de arta traditionala. Boomerang (Android | iOS): pentru cei care prefera sa faca videoclipuri amuzante. AfterFocus (Android | iOS): O aplicatie care ajuta la recrearea efectului bokeh realizat cu camerele DSLR. Aplica si alte filtre interesante.