Cele mai bune aplicatii de Fitness pe care le poti incerca

Cele mai bune aplicatii de Fitness pe care le poti incerca Cele mai bune aplicatii de Fitness pe care le poti incerca

Mulți oameni se străduiesc să-și îmbunătățească sănătatea prin încorporarea fitnessului în viața lor. Cu toate acestea, există un motiv pentru care industria fitnessului valorează miliarde. Abonamente la sală, antrenori personali ... totul tinde să se adune. 

Ca să nu mai vorbim de cât de consumator de timp poate ajunge la și de la sală. Dacă sunteți hotărât să încorporați fitness-ul în viața voastră, nu disperați. 

Nu trebuie să cheltuiți 50 USD pe oră pentru un antrenor personal pentru a ajunge acolo.

Indiferent dacă doriți să vă antrenați la o sală de gimnastică complet echipată sau din confortul propriei case sau chiar doriți să deveniți un alergător pasionat, există o aplicație de fitness acolo pentru dvs. Există atât de multe aplicații de antrenament pe piață încât veți găsi cu siguranță una care vă va plăcea.

Acestea sunt câteva dintre aplicațiile noastre preferate de antrenament. 

Spuneți-ne pe care le iubiți cel mai bine!

Be.come

Proiectul Be.come este aplicația de fitness a influențatorului de fitness Bethany C. Meyers și este perfectă pentru toată lumea, indiferent de nivelul de fitness. Aplicația sa se concentrează pe o mantră „iubiți-vă” cu antrenamente de 25 de minute care nu sunt accesibile doar la nivel de fitness pentru toți, dar sunt disponibile și la cerere.

8Fit

8Fit este cea mai bună aplicație, dacă sunteți în căutarea unei experiențe personalizabile. Această aplicație vă ajută să vă planificați nu numai rutina de antrenament, ci și planul de nutriție. 8Fit este o modalitate excelentă de a începe un stil de viață sănătos.

Sudoare

Aplicația Sweat este aplicația de antrenament de la Kayla Itsines, mega vedetă de fitness pe Instagram. Aplicația are mai mulți instructori diferiți, cu stiluri de antrenament distincte, pentru a se potrivi nevoilor și preferințelor dvs. Indiferent dacă vă plac antrenamentele cardio HIIT, yoga, culturism sau un mix, Sweat are ceva pentru dvs. Aplicația oferă, de asemenea, un plan de masă complet cu rețete și chiar liste de produse alimentare pentru a vă ajuta să vă mențineți o alimentație sănătoasă.

HIIT Workouts By Daily Burn

Daily Burn este un serviciu de streaming de antrenament extrem de popular care oferă antrenamente la cerere, precum și o comunitate mare și devotată. Această aplicație oferită de serviciu oferă antrenamente HIIT de 10, 10 și 30 de minute cu antrenorii pe care îi cunoașteți și îi iubiți de la Daily Burn.

Studio Tone It Up

Comunitatea Tone It Up este un grup loial, condus de Karena și Katrina, fondatorii și formatorii aplicației. Abonamentul vă oferă antrenamente zilnice TIU și, de asemenea, cursuri gratuite care includ antrenament de forță, bare și kickboxing, în fiecare săptămână. De asemenea, vă puteți conecta cu alți utilizatori pentru a găsi parteneri de responsabilitate. Cât de cool asta?