Mașină Nouă? Aceste Sfaturi Sunt Esențiale Pentru Dvs.

Cred că felicitările sunt în ordine, tocmai ai cumpărat o mașină nouă! Uită-te la tine, mai îndrăgostită decât Regina Angliei, mai independentă decât Republica Sudanului de Sud și gata să preia lumea întreagă ca Z de la Antz . Înainte să ieșiți în grabă pentru a arăta tuturor noua dvs. achiziție, luați notă de aceste 7 sfaturi excelente pe care toți proprietarii de mașini noi trebuie să le cunoască.

Citiți manualul proprietarului

Ce vrei să spui că ai lucruri mai bune de făcut în acest weekend ?! Glumeam. Desigur, nu este tocmai a 8-a carte Harry Potter, dar conține câteva secrete și sfaturi utile care vă vor ajuta să vă întrețineți noua mașină cât mai mult timp.

Alegeți asigurarea auto potrivită

S-ar putea să pară mai ușor să mergeți cu o companie de asigurări pe care am folosit-o prietenii sau membrii familiei, dar probabil că v-ați putea califica pentru ceva mai potrivit pentru dvs. Luați câteva minute în plus pentru a căuta pe web cea mai bună asigurare auto pentru dvs.

Continuă întreținerea

Vor fi momente când veți fi tentați să economisiți puțini bani, nu vă luați mașina pentru un control. Cu toate acestea, ar trebui să luați în considerare efectele pe termen lung ale nerespectării întreținerii mașinii. Dacă nu vă schimbați uleiul și vă verificați cauciucurile acum, este posibil să trebuiască să scoateți cu adevărat banii mari atunci când totul se scurge.

Salvați chitanțele

Indiferent ce fel de muncă ați făcut la mașină, chiar și ceva la fel de simplu ca schimbarea ștergătoarelor, păstrați chitanțele! Într-o zi, cu mulți ani în urmă, veți dori să vindeți sau să vă schimbați mașina, iar aceste chitanțe vor fi dovada că v-ați îngrijit de mașina iubită.

Du-te la spălătoria auto, adesea

Vizitarea spălătoriei auto locale este excelentă pentru a menține noua mașină strălucitoare, dar există și alte beneficii. Murdăria și resturile care se lipesc de mașină pot crea daune pe termen lung sub formă de rugină și coroziune. Nu vrei să i se întâmple asta copilului tău!

Condu diferit

Până acum ați fi putut fi un Schumacher obișnuit pe drumuri, frânați puternic, accelerați brusc și derulați după viraje, dar este timpul să se oprească. Consumul de combustibil, anvelopele, transmisia și frânele vă vor mulțumi pentru că ați condus cu mai multă grijă.

Investiți într-o cameră de bord

În cele din urmă, un dashcam va deveni cel mai bun prieten al tău și acționarul procesului. Dacă aveți o cameră care înregistrează totul pe drum, nimeni nu vă poate trage una rapidă. Cu povești absurde de oameni care sărit pe capotele mașinilor pentru a câștiga un proces, o tablă de bord este esențială!