Marchiză Terasă retractabilă

marchiza terasa retractabila marchiza terasa retractabila

Marchiza terasa

Este un sistem retractabil pentru umbrirea teraselor în perioada de vară, protejază de soare. Marchiza retractabilă formată din brațe articulate construite din aluminiu, tambur de rulare al materialului textil, fronton din aluminiu și tip de acționare.

Marchiza terasă retractabilă se poate confecționa până la o lungime de maxim 700 centimetri și o extensie în față de pănă la 400 de cm. Marchiza are o rezistența la vânt până la 40-45 km/oră. Materialul textil din care este confecționată marchiza are un strat de teflon care ajută țesătura sa rămână impermeabilă și să nu se decoloreze la soare. Marchizele sunt parasolare electrice se folosesc vară pentru a umbri terasa într-un mod plăcut și a o proteja de ploaie.

Marchiza poate fi electrică dotată cu motor și telecomandă, în situația când are motor marchiza terasă poate fi dotată cu senzor de vânt. În momentul când suflă vântul senzorul dă comandă marchizei retractabile și aceasta se strânge automat.

Compania Eurotenda Paradise fabrică diverse modele de marchize retractabile pentru terase și balcoane. Cele mai vândute marchize sunt varianta monobloc și marchiza casetată kset 30.

Termenul de garanție pentru marchizele terase vândute de Eurotenda Paradise este de 5 ani de la achiziție atât pentru calitatea materialelor cât și pentru montaj.

Prețul unei marchize retractabile depinde de mai mulți factori cum ar fi: dimensiunea marchizei, tipul de acționare: electric sau manual sau dacă se montează de compania noastră sau în regim propriu de beneficiar.

Cumpară o marchiză terasă retractabilă de la Eurotenda și alege singul culoarea prelatei, avem în stoc o gamă de peste 40 de modele. Toate prelatele sunt impermeabile și cu teflon. Marchizele noastre sunt finisate frumos, din aluminiu lucios și se montează la case sau la restaurante. De asemenea sunt practice la balcon.

In comparație cu marchizele din comerț, modele noastre se fabrică pe comandă după dimensiunea terasei dacă se montează la terasa sau după dimensiunea balconului dacă se montează la balcon.

 

Cum aleg corect o marchiză terasă retractabilă: în primul rând alegem prelata impermeabilă care trebuie să aibă protecție uv. după care aleg un model care se poate monta atât la balcon cât și la terasă. De asemenea aleg tipul de acționare pentru marchiză: manual sau electric. Este bine ca să cumpăram o marchiză terasă retractabilă cu acționare electrică și senzor de vânt pentru că astfel este protejată de rafalele de vânt în perioada de vară.

În București găsiți marchize retractabile pentru terasă sau pentru balcon la Eurotenda Paradise, aici sistemele se confecționează pe comanda clientului și sunt livrare în mai puțin de 7 zile la adresa beneficiarului. Montajul este asigurat cu echipe specializate sau cu colaboratori pentru restul țarii. Garanția acordată pentru decolorarea materialului este de 5 ani de la achiziție