Pergolă Retractabilă

pergola retractabila pergola retractabila
Ce este o pergolă retractabilă

Pergola retractabilă este un sistem de umbrire al terasei. Pergola retractabilă a existat dintodeauna sub diverse forme și modele. La inceput au existat pergolele metalice și cele din lemn erau sisteme fixe și aveau un material textil sub formă de prelată impermeabilă. In timp aceste pergole  au evoluat și au devenit retractabile cu diverse forme de acționare al acoperișului. Acum cele mai moderne pergole sunt din aluminiu cu lamele care sunt umplute cu spumă poliuretanică. Pergolele retractabile moderne se montează rapid și nu necesită autorizație de construire. 

Cat costă o pergolă retractabilă din aluminiu modernă

Calculam pretul unei pergole după cotele clientului. Pentru calculația de pret trebuie să masurați lungimea la perete al terasei și deschiderea sau latimea. Inaltimea la care va fi montată terasa  la perete și în fată. Pentru calculația cat mai exactă trebuie să ne transmite-ti și culoare structurii din aluminiu. Pergola montată la terasă va fi utilizată toată viata. Pergola retractabilă nu necesită revizii anuale și nici schimbarea de componente. Lucrul acesta este valabil la modelul de pergola persa, care este in totalitate din aluminiu și pe deasupra este și rezistentă la zapadă. Un alt model de pergolă pe care il montam la terasa este modelul pergola star. Acest sistem este confecționat din aluminiu și prelată impermeabilă cu protecție UV. 

De unde cumparam pergole retractabile pentru terase

Comnpania Eurotenda Paradise produce și montează sistemele de pergole retractabile din aluminiu care se montează la terase. In fabrica noastră din București asamblăm toate sistemele de pergole după care le montam la beneficiar. Contacteaza-ne la adresa de email [email protected] și află oferta noastră de preț.

Diferența dintre o pergola retractabila și una fixa din lemn

Atunci cand acoperișul se pliază poti ventila mai ușor terasa in perioada de vară, astfel caldura se degajă de pe terasă pe cand la cea fixa caldura va ramâne pe terasă. Deci vara vei avea mai mult aer curat pe terasă cu o pergolă retractabilă cu lamele din aluminiu model Persa. Aceste sisteme pot acoperi suprafete foarte mari la terase si balcoane, un modul acoperă pana1 la 60 mp din spațiu.

Cat de bine este  izolată terasa cu aceasta pergolă

Daca te-ai hotarat să acoperi terasa ta exterioara cu pergola retracatbila din aluminiu să știi ca vei avea terasa la fel de bine izolată ca și in cazul unui acoperiș fix din lemn captuși cu vată și tapițat cu lemn. Ulterior poți inchide terasa cu rulouri cu folie transparenta. Aceste rulouri protejază terasa de ploaie vant și zapada in perioada de iarnă. Rulourile transparente sunt foarte rezistente la vant și izolează foarte bine. Cu aceste sisteme de la compania noastra vei avea o terasă complet retractabilă atăt în plan vertical cat și orizontal. Vei putea să ventilezi terasa de fiecare data cand îti dorești.