Pergola retractabilă

pergola retractabila pergola retractabila

Pergola retractabilă este un element de umbrire pentru terasă. Această pergola poate fi din aluminiu, poliplan sau lemn. 

Pergola retractabilă din aluminiu este confecționata1 cu structura din aluminiu și acoperiș din aluminiu. Pergola poate fi fixă sau retractabilă. Modelul de pergolă fixă însemnă ca lamelele din aluminiu nu culisează. Eurotenda Paradise confecționează modele de pergole retractabile metalice cu acoperiș retractabil format din panouri din aluminiu. Pergola retractabilă este proiectată să reziste si iarna la zapadă. cel mai bun model din România de pergola retracatbilă este modelul Persa. Montam acest model de pergolă retractabilă în mai multe orase ale tarii: Sibiu, Cluj, Timișoara, Iași, Craiova, Slatina, Baia Mare, Constanța, Ploiești, Pitești Buzău. Pergola retractabilă se confectionează la dimensiuni mari, o singura pergola poate sa acopere pana la 80mp. Aceasta este ctionata cu un singur motor electric marca Somfy.

Pergola este vopsită electrostatic si este disponibila in orice culoare ral. Temrnul de productie este de 3 saptamani iar montajul se efectueaza in maxim o zi. Se monteaza usor, este nevoie de o echipa de maxim 3 oameni. Se foloseste atat la terasa cat si la balcon. Este impermeabila rezista la vant puternic. Pretul il calculam in functie de lungimea terasei si adancimea. Nu este nevoie de autorizatie de constructie. Daca doresti oferta noastra de pret scrie-ne un email la adresa [email protected] de pe saitul eurotenda.ro si in maxim 24 de ore vei primi oferta noastra de pret pentru proiectul tau. Pergola retractabila se monteaza si la restaurant sau la cafenea. cu acest sistem de acoperire vei optimiza foarte bine spatiul terasei. Pergola persa este produsa in exclusivitate de Eurotenda Paradise, Bucuresti, Romania.

Pergola retractabilă terasa aluminiu

Apa de pe suprafata acoperisului este colectata in jgheabul din fata si scursa prin stalpii de rezistenta din partea din fata, Pergola se fixeaza de perete sau pe structura independenta. Trebuie montata in beton cu tija metalica. Acest sistem se poate inchide ulterior cu rulouri transparente sistem zip. sau rulouri transparente casetate. In acest mod ai terasa functionala atat vara cat si iarna. Poti ventila terasa printro singura apasare de buton. Stalpii de sustinere de la pergola persa au o dimensiune de 12 cm x 12 cm iar ghidajul are 160cm x 85 cm. Lamele din aluminiu au latime de 28 cm si inaltimea de 3,5 cm. Aceste lamele din aluminiu sunt umplute cu spuma poliuretanica si izoleaza bine la frig. Cu sistemul nostru de pergola retractabila ai transformat terasa intr0un spatiu de relaxare. Distanta dintre ghidaje este de maxim 3 metri, lungimea panoului este maxim 3 metri si distanta maxima din tre stalpi este de 5 metri. Lamele sunt prevazute cu garnituri pentru etansare la ploaie. Toate garniturile sunt epdm, acestea nu se vor casa la soare. Eurotenda Paradise este producator de pergole retractabile