Copertină retractabilă pentru terasă sau balcon

copertine retractabile copertine retractabile
Sfaturi în alegerea unei copertine retractabile

Dacă dorești să cumperi o copertina de calitate trebuie să ai in vedere mai multe aspecte ce țin de copertină. Trebuie să știi că o copertină este importantă. Afla cum sunt clasificate copertinele și utilitatea lor. Unde găsești copertine retractabile în București, care sunt diferențele dintre copertinele retractabile de la Eurotenda și cele din Praktiker, Dedeman sau Hornbach. Cât costă o copertină retractabilă și cum se montează. Care sunt cele mai practice modele, și cum se numesc.

Importantă unei copertine retractabile de calitate

Daca ai achiziționat de curând acest sistem ei bine afla ca este bine ca structura să fie din aluminiu și vopsită electrostatic, suporți care vin montați pe perete trebuie să fie din oțel. Cem mai important la o copertină este prelată această trebuie să nu se decoloreze la soare, și să fie impermeabilă. Eurotenda.ro pune la dispoziție diverse modele și culori de prelate pentru copertine retractabile. Prelata copertinei se  coase, lațimea prelatei este de 120 cm. Franjul la prelată este de 25 cm.

Copertinele trebuie să aibă o protecție la ultraviolete peste 80%.  Prelata trebuie să protejeze pielea de arsurile solare. Copertina trebuie să facă umbră și să reducă temperatura sub terasă. Materialul trebuie să fie acrilic și nu plastic ca cele din Practiker, Hornbach, Dedeman.

Cumpară copertine retractabile de la Eurotenda.ro

Compania noastră fabrică copertine din anul 2008, în sediul nostru din București fabricăm copertine, le coasem și le asamblăm. Copertinele noastre sunt din import Spania. Tot noi montăm copertine retractabile pentru terase și balcoane.

Copertinele retractabile se montează la terase și balcoane

Dacă ai un balcon sau o terasă, fie că este acasă sau la restaurant, cafenea, bar cu sigurantă copertina se va potrivi. La terasă se montează pe perete iar la balcon pe tavan. Va recomandam să montați o copertină electrică cu motor și telecomandă. Aceste sisteme pentru umbrire de soare sunt la mare căutare în perioada de vară. Cele mai multe vânzari sunt în lunile iunie, iulie august.

Prețul unei copertine retractabile și cine le montează

Dacă dorești să afli cât costă o copertină pentru proiectul tău cel mai bine este să ne contactezi la numărul de telefon 0729952348 sau 0746986143 și să ne transmiți dimensiune terasei pe care vrei s-o umbrești sau balconul tău. Copertina este de mai multe feluri, copertină casetată, copertină verticală pentru balcon sau pentru fereastră La balcon copertina se montează vertical și există posibilitatea de extensie de 50 cm față de balustradă. Vei avea o umbră plăcută pe balcon și confort vizual plăcut. Termenul de livrare și montaj pentru copertine retractabile produse de Eurotenda este în medie de 14 zile. Noi v-om măsura terasa sau balconul și v-om monta copertina. Acest sistem de copertină se execută pe cotele de care ai nevoie.