Lucrurile care te tin in loc sa calatoresti mai mult

Unii oameni gasesc o multime de scuze pentru a nu calatori asa cum si-ar dori. Dar, daca vei trata calatoriile cu prioritate in viata ta, atunci vei gasi o modalitate sa calatoresti frumos, in siguranta. S-a demonstrat ca deplasarile si calatoriile sporesc fericirea, inteligenta si spectrul. Iata cele mai frecvente scuze ale oamenilor atunci cand spun ca nu pot calatori.

 

- Nu am bani sa calatoresc

Cand traiesti dintr-un salariu mediu, poate fi dificil sa gasesti finante pentru calatorii, dar acolo unde exista vointa, exista si solutii. In primul rand, calatoriile nu sunt la fel de costisitoare ca oamenii. Calatoria la care te gandesti nu trebuie sa fie aceea de o data in viata, zdrobitoare pentru portofel. Poti calatori ieftin daca esti dispus sa iti reduci putin asteptarile. Poti face mese in hotel, in loc sa mananci in fiecare zi la restaurant. Poti inchiria biciclete in loc de masina etc. Poti fi creativ cand calatoresti. Poti chiar sa vii voluntar sau sa lucrezi undeva temporar.

- Nu am timp sau zile de vacanta pentru a calatori

Toata lumea are timp. Important este cum ti-l gestionezi. Cand te uiti inapoi ai vrea sa vezi ca ti-ai petrecut toata viatra intr-un birou sau ca ai calatorit, vazand lumea? Cu siguranta ai putea sa gasesti timpul necesar ca sa explorezi obiective noi.

- E greu sa calatoresc cu familia.

Este greu sa faci orice cand ai copii mici, deci ce conteaza daca pleci cu ei in calatorii? Oricum, acum exista o multime de oportunitati de calatorie pentru parintii cu copii. De multe ori copii beneficiaza de transport gratuit sau oferte excelente pentru masa, locuri de joaca, patut in camera etc.

- Nu vreau sa calatoresc singur

Aceasta poate fi cea mai limitata din toate scuze.e Nu exista motiv pentru care sa nu vrei sa calatoresti singur. Poate fi extrem de palpitant sa faci acest lucru. Vei intalni o multime de oameni si oportunitati.

- E greu sa ajung la aeroport

Multi cred ca este descurajant transportul de la acasa la aeroport, dar nu este asa. Daca vei apela la servicile oferite de o parcare din aeroport, cum este Parcare Otopeni, vei putea sa lasi masina in siguranta pe tot parcursul perioadei cat esti plecat. Astfel, ajungi rapid si confortabil la aeroport, iar la venire iti ridici usor masina din parcare. Nu trebuie sa astepti prea mult in aeroport sau sa apelezi la taxi-uri, prieteni mijloace de transport in comun.