Cum sa calatoresti cu masina prin Regatul Unit

Cum sa calatoresti cu masina prin Regatul Unit Cum sa calatoresti cu masina prin Regatul Unit

În timp ce călătoria cu trenul este o modalitate minunată de a vă deplasa prin Europa, există ceva de spus despre experiența unei noi țări printr-o călătorie rutieră. Conducând singur peisajul, poți experimenta tot ceea ce țara are de oferit.

Conducerea prin Marea Britanie vă va oferi priveliști ale dealurilor din Anglia, agitația vieții orașului și o șansă de a explora locuri istorice. Planificând din timp, puteți profita la maximum de aceasta și puteți avea cu adevărat o experiență de o viață

Lucrul frumos al planificării unei călătorii în Marea Britanie este că puteți să ne planificați traseul în buclă, locația finală vă aducând înapoi la locația de plecare. Acest lucru este perfect pentru închirierea unei mașini, deoarece este întotdeauna cel mai ușor să returnați o mașină de închiriat în același loc în care ați ridicat-o.

Deși a fi spontan este o parte esențială a călătoriilor pe șosea, este înțelept să vă gândiți mai departe unde veți sta. Încercați să vă rezervați cazările din timp în locații specifice în care știți cu siguranță că doriți să ajungeți.

În acest fel, traseul intermediar poate fi totuși spontan, dar puteți fi relaxat știind că veți avea întotdeauna un loc unde să stați noaptea. Acestea fiind spuse, puteți avea o anumită flexibilitate acolo. Dacă ați ajuns într-un loc și doriți cu adevărat să explorați mai multe, desigur, nu ezitați să rămâneți acolo spontan!

În zilele noastre, nu este chiar nevoie să închiriați un GPS. Puteți utiliza telefonul ca GPS. Nu există date? Fără griji. Ori de câte ori aveți conexiune la internet, pur și simplu preîncărcați un traseu în aplicația Google Maps și porniți ghidul înainte de a părăsi conexiunea WiFi. Acesta vă va oferi în continuare ruta chiar și după ce părăsiți conexiunea wifi.

Când călătoriți între Marea Britanie continentală, Irlanda și Irlanda de Nord, veți avea posibilitatea de a le traversa prin servicii de feribot. Există multe porturi și, cel mai bine, veți avea capacitatea de a lua mașina chiar la bord și de a parca. În timp ce vă aflați pe feribot, vă puteți lua un timp liber de la conducere și vă puteți întinde picioarele și vă puteți relaxa în timp ce vă îndreptați către următoarea destinație.

La fel ca în cazul oricărei călătorii, asigurați-vă că vă familiarizați cu regulile drumurilor. Încercați să vedeți dacă veți trece de taxe și fiți pregătiți pentru ele. În caz contrar, încercați să planificați să le evitați, astfel încât să nu aveți de-a face cu o suprataxă suplimentară.

Este întotdeauna o idee bună să păstrați o mulțime de gustări la îndemână, mai ales atunci când sunteți pe un drum lung și sinuos, fără nicăieri să luați mâncare. De asemenea, asigurați-vă că aveți întotdeauna apă și rămâneți hidratat! Este foarte ușor să uiți să bei suficientă apă într-o călătorie, așa că asigură-te că te menții hidratat.

De asemenea, puteți despărți unitatea de picnic, deoarece există o mulțime de petice verzi unde vă puteți bucura de un picnic minunat de-a lungul călătoriei.

Bineînțeles, ca în orice călătorie, asigurați-vă că aveți camera la îndemână tot timpul, deoarece nu știți niciodată când veți vedea ceva minunat pe care veți dori să-l surprindeți într-o fotografie.