Ce faci cu masina atunci cand calatoresti? Parcare in otopeni o solutie?

parcare privata langa aeroport parcare privata langa aeroport

Atunci cand va planificati o calatorie de lunga durata, sunt multe intrebari la care trebuie sa gasiti raspuns - ce faceti cu animalele de companie, cum va pregatiti bagajele, cum va asigurati casa sau unde parcati masina.

Daca plecati pentru cateva saptamani in alta tara, cu avionul, puteti lasa masina in garaj acasa sau in parcarea de la aeroport. Avantajul de a opta pentru parcare in Otopeni este ca nu veti mai fi nevoit sa apelati la terte persoane pentru asigurarea transportului de acasa la aeroport si invers, la intoarcere.

Iti poti lasa masina la aeroport?

Da. Va puteti lasa masina in parcare Otopeni care se afla in imediata apropiere a aeroportului. Aceasta parcare ofera atat stationare pe termen scurt (de exemplu un weekend), cat si pe termen lung (de exemplu 3 sau 4 saptamani).

Ce beneficii ofera parcare in otopeni?

Pentru ca exista mai multe parcari private pe langa aeroportul Otopeni este normal sa doriti sa faceti cea mai buna alegere. Factorii de care veti tine cont pentru a va asigura ca decizia a fost una inspirata sunt:-

- distanta de la aeroport pana la parcare

- conditiile de supraveghere a masinilor

- programul parcarii private.

Privind din oricare din perspectivele enuntate, parkingotopeni poate fi cea mai buna optiune pentru dumneavoastra. Noi avem program non-stop, ceea ce inseamna ca puteti aduce masina la noi si apoi o puteti prelua la orice ora din zi ori din noapte. Sunt multe zboruri cu plecare sau sosire in timpul noptii, atunci cand nu exista mijloace de transport in comun sau solutii mai putine pentru deplasare. Dar, in parking Otopeni puteti ajunge oricand pentru predare ori preluare autoturism.

Un al doilea mare avantaj tine de distanta foarte mica intre aeroport si parcare. Cum vi se pare 2 minute? Foarte putin? Ei bine, atat este de mica distanta dintre parcare din otopeni si aeroport. Practic aveti toate conditiile pentru a ajunge la timp la check in. Nu trebuie sa parcurgeti distante lungi cu bagajele.

In fine, un al treilea factor decisiv in ceea ce priveste selectarea unei parcari private langa aeroport, tine de sistemul de supraveghere. Bineinteles ca va doriti ca masina dumneavoastra sa fie cat mai bine pazita in tot timpul cat veti lipsi. Parcare in opepeni a dezvoltat un sistem de supraveghere foarte precis astfel ca toate masinile din incinta sunt atent in vizorul operatorilor.

Daca urmeaza sa plecati in curand intr-o calatorie cu avionul, rezolvati chiar azi problema parcarii in aeroport.