Cum calatorim in tara atunci cand nu avem masina personala

inchirieri auto lux inchirieri auto lux

Fara o masina personala trebuie sa apelam la servicii de inchirieri auto pentru a ajunge la destinatiile dorite. Atunci cand vorbim despre o vacanta alaturi de familie in tara, este ideal sa avem la dispozitie o masina. 

Doriti sa plecati in concediu la final de vara? Servicii de inchirieri auto gasiti vara aceasta de la firmele de rent a car la preturi promotionale. O astfel de firma este Five rent a car Otopeni. Firma Five se afla in zona Aeroportului International Henri Coanda. Orice client care doreste sa ajunga la aeroport sau aterizeaza pe Henri Coanda poate beneficia cu usurinta de serviciile Five. 

O programare facuta cu cateva saptamani in avans iti poate simplifica procesul de inchiriat. Clientii care doresc sa isi aleaga o locatie de unde sa preia masina pot opta pentru acest serviciu din partea firmei Five. Serviciul este valabil si la returnarea masinii inchiriate, locatia fiind la alegerea clientului, contra unui mic comision. 

Cum alegem masina de inchiriat?

Alege masina de inchiriat in functie de regiunea pe care o vizitezi. Tine cont de anotimp si de dificultatile terenului pe care vrei sa il strabati. Daca vizitezi o zona de litoral alege o masina cu aer conditionat, spatioasa si cu inspectia tehnica la zi. In cazul in care mergeti spre munte, alegeti masini solide, puternice si rezistente. Exista multe modele de SUV-uri ideale pentru strabatut zonele de deal si munte. 

Alege masina in functie de bugetul de care dispui, de numarul de persoane care calatoresc si de spatiul necesar pentru bagaje. 

Masini de lux pentru inchiriat

Pentru inchirieri auto lux firma Five are cateva masini de calitate in flota auto. Pentru a descoperi disponibilitatea modelelor de masini de lux va invitam sa contactati firma de inchirieri auto cat mai curand posibil, deoarece acest tip de masina este frecvent inchiriat. 

Masinile de lux sunt un prilej de rasfat pentru clientii care aleg sa le inchirieze. Poti alege orice model de masina la care ai visat de mult. Iti vei satisface curiozitatea de a conduce un automobil puternic, nou si scump. Experienta aceasta este atat de apreciata de clientii rent a car, incat exista clienti loiali care revin de fiecare data cand este adaugata o noua masina de lux in flota auto.

Iata cateva exemple de masini de lux de care poti dispune daca apelezi la firma de rent a car Five: Mercedes C Class, Mercedes E Class, BMW X5, BMW X1, BMW SERIA 1 sau MITSUBISHI OUTLANDER.

Contractul de inchiriere si garantia

Pentru a inchiria o masina de la o firma de inchirieri auto din Romania ai nevoie de un permis valid sim ai vechi de un an. Majoritatea firmelor de rent a car din Romania solicita clientului un permis cu o vechime mai mare de un an pentru siguranta sa si a celorlalti pasageri.  

Masina de inchiriat este a dumneavoastra dupa ce cititi si semnati contractul de inchirieri. Se percepe o plata minima pentru garantie. Aceasta suma oprita garantie este restituita clientului la returul masinii inchiriate in conditii bune. 

In cazul in care exista incidente in trafic, amenzi sau accidente, clientul rent a car are obligatia sa anunte firma de inchirieri imediat. Daca incidentul de trafic a fost produs din vina clientului rent a car, se vor achita daunele de catre client sau vor fi acoperite din garantie si restul sumei va fi restituita clientului.