Lucruri pe care trebuie sa le știi atunci cand iți alegi aspiratorul

Lucruri pe care trebuie sa le știi atunci cand iți alegi aspiratorul Lucruri pe care trebuie sa le știi atunci cand iți alegi aspiratorul

N-aș fi abordat acest subiect daca n-aș fi realizat de curand ca iar mi-am ales aspiratorul greșit și ca treaba asta s-a lasat cu frustrari zilnice, și-n cele din urma cu alți bani cheltuiți. Insa cum sunt fata buna, m-am gandit sa va previn pe voi, sa nu ajungeți pe urmele mele.

Dar s-o iau cu inceputul. Acum o luna, am ramas fara aspirator, așa ca am fost nevoita sa-mi achiziționez un altul. Bineințeles, a fost o chestiune stabilita in doar cateva minute, așa ca n-am avut timp sa ma orientez sau sa cercetez piața. Mare greșeala. Așa m-am trezit intorcandu-ma dintr-un hypermarket cu un aspirator pe care l-am luat, intr-adevar, la un preț modest, dar care nu mi-a satisfacut nicio nevoie. Nu tu putere de aspirat, nu tu accesorii (n-am putut sa-l bag sub mobila de niciun fel ), zgomotos, greu de manevrat, fara saci de schimb, etc, etc. Ce sa mai, dupa o luna de utilizat imi vine sa revin la matura.

Insa, cum am un partener iubitor și ințelegator, am conchis ca e cazul sa cautam un aspirator care chiar sa ne fie de folos. Așa am ajuns pe site-ul magazelo.ro unde am gasit nenumarate oferte de aspiratoare, care chiar fac treaba. Și de data aceasta, am marit pretențiile. Am pus ochii pe un aspirator care aspira, șterge și usuca. Iata ce am avut in vedere cand l-am ales!

Este performant

Mi-am dat seama ca-n lupta dintre un buget restrans și unul mai generos, dar care vine la pachet cu performanța, cea de-a doua varianta este cea caștigatoare. Am ales sa dau, intr-adevar, cateva sute de lei in plus, insa m-am asigurat ca acest aspirator imi ușureaza munca, nu mi-o ingreuneaza. Acesta pe care l-am ales eu  are trei funcții importante: aspira, șterge și usuca in același timp. Da, avandu-l pe el am renunțat și la mop. Deci, am scapat de dat banii pe mop. Plus ca tot procesul e mult mai rapid acum.

Cum funcționeaza? Ei bine, acest aspirator mai intai aspira toata murdaria, dupa care periile cu microfibre cu rotire in sensuri opuse aplica apa curata prin pulverizare pentru a elimina in mod eficient murdaria si resturile. Toata murdaria este dizolvata in apa si captata intr-un rezervor separat. In cele din urma, viteza de rotire a periilor creeaza un flux de aer care lasa podeaua aproape uscata.

Elimina intr-adevar bacteriile

Cum acest aspirator e prevazut cu rezervoare separate de apa curata și apa murdara, murdaria este colectata in rezervorul special. La mop, știm cu toții ca-l taram de colo – colo și ca ducem murdaria peste tot, chiar daca, din cand in cand, il stoarcem și umezim din nou. Tot in același dispozitiv se intampla toate acestea. In schimb, la acest aspirator, peria este intotdeauna curata, pentru ca periile rotative se curața automat in timpul utilizarii.

Merge pe orice suprafața

Am gresie in bucatarie, parchet laminat in dormitor, marmura in baie și lemn in living room. Sunt patru suprafețe diferite, carora aspiratorul meu vechi nu le facea fața. Cel nou evident ca aluneca precum un patinator pe gheața. Face fața oricarui tip de podea.

Economisesc energie

N-aș fi zis ca un aspirator normal consuma atat de mult, daca n-aș fi aflat ca acesta consuma cu 50% mai puțin decat el. Așadar, cu acest aspirator și factura este mai prietenoasa.

Este ușor de manevrat

Cantarind doar șase kilograme și avand dimensiunile reduse, acest aspirator e extrem de ușor de manevrat. Gata cu dureri de spate cand trebuie sa-l mut dintr-o camera in alta! Aș putea aspira o zi intreaga fara sa simt ca fac ceva care ma solicita prea mult.

Este silențios

Cine credeți ca poate da acum cu aspiratorul și la 22:00? Daca nu v-ați prins, aflați ca eu sunt cea in cauza. Toarce ca un pisicuț, deci nu-mi fac griji ca vecinii mei ar auzi ce activitați nocturne am eu.

Nu-mi activeaza alergia la praf

Cum acest aspirator incapsuleaza murdaria și praful, alergenii sunt prinși in apa și nu pot reveni in aer. Așadar, respir ușurata și dau cu aspiratorul all day long.

Ma scapa de parul de pisica

Cu puterea lui de aspirare, parul lui pisi nu mai are nicio șansa. Ce sa mai, nimic nu-i scapa: par de pisica, de caine, acarieni sau polen – totul este aspirat imediat.

Cam acestea au fost criteriile dupa care mi-am ales eu noul aspirator. Daca și voi va confruntați macar cu jumatate din problemele pe care le-am expus aici, atunci știți ce aveți de facut. Cat despre preț, sa spunem ca avand in vedere ca aspirarea cu el presupune mai puțin timp irosit și lipsa mopului, pentru mine, acest aspirator este o afacere convenabila.