Locuri unice pentru o altfel de vacanta

  • Sâmbătă, 12 Iunie 2021
  • Turism
Locuri unice pentru o altfel de vacanta Locuri unice pentru o altfel de vacanta

Reykjavik, Islanda

Nu avem nicio idee cum să pronunțăm în mod corespunzător numele orașului, dar știm că este un oraș superb, cu o viață de noapte grozavă. În plus, este cunoscut ca fiind cel mai sigur, mai curat și mai verde oraș din lume, cu ierni reci și înzăpezite. Ați rezervat deja zborul dvs. ieftin?

Veneția, Italia

Veneția este un oraș superb și personal cred că ar trebui să vizitez Orașul plutitor la un moment dat. Cu toate acestea, dacă doriți să economisiți niște bani, mergeți iarna, deoarece lucrurile vor fi mult mai ieftine și orașul nu va fi la fel de aglomerat. Da, puteți continua să faceți o plimbare romantică cu gondola în timpul iernii, pur și simplu legați-vă puțin.

Insula Crăciunului, Australia

Acesta este numele orașului! Deși nu este un loc rece de spus, este de fapt o mică insulă tropicală care aparține Australiei. Aproximativ două treimi din insulă este un parc național, așa că există întotdeauna ceva nou de explorat. Și sunt sigur că există o mulțime de hoteluri ieftine disponibile, crezi că acolo stă Moș Crăciun când își face vacanța?

Whistler, Canada

Dacă sunteți un fraier pentru frig și doriți să mergeți la schi sau să vă aflați într-un loc cu o mulțime de zăpadă, atunci asigurați-vă că rezervați acel zbor ieftin Whistler, Canada cât mai curând posibil. Acest oraș de stațiune primește peste două milioane de vizitatori pe an, probabil pentru că are una dintre cele mai populare stațiuni de schi din lume. În 2010, unele dintre evenimentele de la Jocurile Olimpice de iarnă au avut loc acolo

Zermatt, Elveția

Elveția este o țară pe care doresc să o vizitez și pun pariu că și tu. Zermatt are una dintre cele mai înalte și populare zone de schi din lume, atât pentru turiști, cât și pentru localnici. Este, de asemenea, înconjurat de Alpii Elvețieni, ceea ce face ca acest oraș să respire să respire. Este posibil să nu existe multe hoteluri ieftine în care să stați, dar asta se datorează parțial faptului că are la dispoziție o mulțime de hoteluri de lux și tematice.

Goa, India

Dacă sunteți în căutarea unor plaje ciudate, căldură și soare, Goa este locul potrivit pentru dvs. Această destinație este foarte populară pentru turiști datorită diverselor activități acvatice disponibile, evenimente de yoga și mâncăruri delicioase. Chiar are ceva pentru toată lumea.

Nürnberg, Germania

Există atât de multe locuri de vizitat pentru turiști în Nürnberg, Germania. Este cu adevărat un oraș magic și istoric. Cel mai bun moment pentru a vizita este chiar înainte de Crăciun, deoarece atunci orașul are pietele sale iconice de Crăciun din Nürnberg. Doar aproximativ un milion de oameni merg la cumpărături acolo pentru câteva delicatese locale și ornamente lucrate manual. Acum nu ar face asta un cadou minunat anul acesta?

Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite

Vrei să scapi de frig? Ei bine, ia-ți șlapii, pantalonii scurți și loțiunile de bronzare în timp ce pleci cu avionul spre Abu Dhabi. Iarna este cel mai bun moment pentru a vizita, deoarece verile sunt pur și simplu insuportabile. Există o mulțime de plaje de parcurs, parcuri de vizitat și grădini de văzut. Ați rezervat deja zborul dvs. ieftin? S-ar putea să doriți să luați în considerare o ofertă de pachet și să rezervați hoteluri ieftine împreună cu zborul dvs.