Cele mai bune locuri de vacanță pentru luna februarie

  • Sâmbătă, 19 Noiembrie 2022
  • Turism

Cu o lună înainte de primele gustări ale primăverii și cu o lună după „cea mai lungă lună din an”, urâtă pe scară largă, februarie vine adesea cu sentimente amestecate... sau este trecută cu vederea complet. Dar ceea ce majoritatea oamenilor nu realizează este că de fapt este momentul perfect pentru a călători – deoarece majoritatea oamenilor nu realizează acest lucru.

Indiferent dacă doriți să urmăriți soarele din întreaga lume sau să vă bucurați de ultimele bucăți de zăpadă din iarnă, există o mulțime de destinații fantastice din februarie pe care să le valorificați atunci când goana turismului și toate prețurile sale scumpe sunt încă în scădere.

Sfânta Lucia

Această insulă din estul Caraibelor este caldă tot anul, așa că februarie este un moment minunat pentru a profita de ocazie. Cu plaje cu nisip alb, o pădure tropicală, piscine cu noroi sulfuros, cascade, scufundări de talie mondială și Pitons, două vârfuri vulcanice numite Gros Piton și Petit Piton – nu vei dori niciodată să pleci. Luna februarie include și Ziua Independenței lor, sărbătorită cu parade, festivități și felul de mâncare național al insulei, „smochine verzi și pește sărat”. Insula are chiar și propria moștenire a ciocolatei.

Kuala Lumpur, Malaezia

Să strălucească soarele. Malaezia are peste tot mâncăruri incredibile și chilipiruri surprinzător de grozave de cumpărături, dar Kuala Lumpur este locul unde veți găsi cele mai bune plaje în februarie. Chiar și orașele lor se concentrează pe natură, cu situri urbane precum Lake Gardens și Bird Park (cu peste 3.000 de păsări și oportunități de a le hrăni). Cu adevărat un paradis!

Madrid, Spania

Deși nu este la fel de cald ca tropicalele, Madrid este cu adevărat un oraș cu splendori interioare nelimitate de care să te bucuri; nu veți dori niciodată să părăsiți muzeele, restaurantele și alte site-uri populare ale orașului. Mai multe carnavale au loc și în februarie pentru a profita.

Perth, Australia

Când vezi iarna, Australia vede vara! Mergeți la Perth pentru un gust incredibil și divers al acestei metropole australiene, în timp ce vremea este încă caldă.

San Juan Puerto Rico

Istoria, cultura, oamenii, mâncarea, plajele și stațiunile din San Juan oferă tot ce și-ar putea cere o vacanță. În plus, după uraganele devastatoare din 2017, o mare parte a insulei a fost renovată – fără creșterea prețurilor. Dar străzile pietruite ale orașului încă datează de aproximativ 500 de ani și există multe biserici istorice, case, forturi, muzee și cafenele pentru a sărbători încă în picioare. Ca să nu mai spun că frumoasele sale oceane, ideale pentru înot și snorkeling, sunt neprețuite.