Invitatii pentru nunta si botez 2021

Invitatii de nunta Invitatii de nunta

Nu ne-ar plăcea nimic altceva decât să vedem rezultatul final al invitației noastre și să le trimitem tuturor destinatarilor noștri, iar dacă putem vedea reacția primului destinatar, deschiderea acestei invitații va fi cea mai bună! Pentru că aceasta este o veste foarte bună de care toată lumea se va bucura cu siguranță.

Dar obținerea acelui moment râvnit nu este prea rapid sau ușor, deoarece va trebui să luați în considerare o mulțime de detalii înainte de a apăsa butonul de imprimare, de exemplu, toate tendințele care apar pentru invitații pentru 2021.

Și întrucât la Nunta-Lux.ro știm că vreți să le cunoașteți pe toate, am început să căutăm toate noutățile care vor fi incluse în invitațiile de nuntă din acest an: accesorii, amprente, ștampile, caligrafie ... rămâneți la curent cu asta articol!

Desigur, puteți să vă trimiteți prin e-mail invitaților sau chiar să-i invitați cu un mesaj WhatsApp obișnuit - acesta este dreptul dvs. Însă ceva sugerează că, după ce te uiți la aceste invitații de hârtie incredibil de frumoase, vei dori să-i spui pe cei dragi „la modă veche” - o carte poștală, o scrisoare scrisă de mână sau chiar să îți faci propriul drum.

Minimalist și auster

Numele, data, locul, codul vestimentar - toate aceste informații pot fi plasate pe invitație fără elemente și imagini suplimentare. Aceste cărți se dovedesc a fi foarte elegante și eficiente în simplitatea lor.

Puteți dilua „severitatea” cu fonturi scrise de mână, schițe simple alb-negru și un traseu vizual către locul nunții.

Neutru și clasic

Adăugați doar o nuanță calmă alb-negru, scrieți cuvintele principale într-o combinație de fonturi scrise de mână și tipărite și sigilați într-un plic simplu. Acest lucru este adesea suficient pentru a impresiona.

În stilul scrisului regal

Un plic din hârtie, panglici și panglici de înaltă calitate, un mesaj scris cu o mână perfectă și, desigur, un frumos sigiliu de ceară - oaspeții dvs. vor fi cu siguranță încântați de o astfel de scrisoare. Acest format de invitație este ideal pentru nunțile de toamnă și iarnă, precum și pentru sărbătorile de mare amploare în stil regal în orice moment al anului.

Romantic

Hârtie ușoară, panglici ușoare de tul și organza, nume ale oaspeților, parcă grăbiți, scrise cu o mână perfectă și desene necomplicate - doar gingășia în sine. Se pare că astfel de scrisori au fost scrise de Julieta.

Culoarea nunții

Dacă minimalismul alb-negru nu îți place și vrei ceva laconic, dar luminos în același timp, ia un indiciu de la aceste invitații simple, dar elegante. Simțiți-vă liber să folosiți aceleași culori pe care le veți avea la nunta voastră.

Sub conceptul de nuntă

Vă rugăm să rețineți că aceste invitații reflectă întregul concept de nuntă și starea de spirit a noii spaniole misterioase și înstelate.

O altă opțiune este modul de a juca locul sărbătorii în invitație: aici spiritul însorit al Italiei a fost arătat prin frunzele unui măslin, atașat la scrisoare cu un sigiliu de ceară.

Invitațiile de nuntă sunt un început minunat pentru fiecare poveste de nuntă, permițându-vă să vă aruncați în momentele plăcute și incitante din viitor pentru fiecare cuplu, rudele și prietenii lor.

Invitațiile de nuntă frumoase și originale joacă un rol important în a permite oaspeților să se arunce în atmosfera nunții chiar înainte de sărbătoare. Invitațiile neobișnuite și elegante pot intriga, trezi interesul deosebit și dorința de a participa activ la celebrarea nunții fiecărui oaspete.

În plus, invitațiile de nuntă, realizate cu propriile mâini și selectate în stilul întregii ceremonii de nuntă, precum și realizate cu o anumită întorsătură, mărturisesc respectul pentru fiecare oaspete, ceea ce este important.

Nu uitați că obținerea invitațiilor de nuntă frumoase și elegante este întotdeauna o plăcere și un fel de garanție că oaspetele de bun venit va fi prezent cu siguranță la ceremonia de nuntă.

În ceea ce privește ideea invitațiilor de nuntă pentru sezonul 2021-2022, există o mare varietate de opțiuni și tipuri de invitații de nuntă - atât simple, cât și concise, precum și luxoase și sofisticate.