Cât costă o nuntă în Chișinău?

nunta în Chisinau nunta în Chisinau

Restaurant in Chisinau MiaDora : Aproape prima întrebare care apare înainte ca un cuplu să planifice o nuntă este componenta materială a sărbătorii. Suntem de acord că această problemă este una dintre cele mai fundamentale în organizarea unei nunți. Deoarece multe cupluri sunt angajate în prezent în planificarea bugetului și în căutarea unui restaurant pentru o nuntă în Chișinău, am dori să împărtășim informații relevante cu privire la acest subiect important.

O nuntă nu este inițial o plăcere ieftină. Și în primul rând, fiecare cuplu trebuie să-și stabilească prioritatea principală: să organizeze o sărbătoare în limita bugetului minim sau să facă o nuntă „ca dintr-o revistă”. Pentru că atunci când alegeți specialiști, trebuie să vă amintiți întotdeauna care este criteriul principal pentru dvs.: prețul sau nivelul / popularitatea unui specialist pe piață. Ca și în cazul alegerii oricărui produs și serviciu în Chișinău, veți fi confruntați cu o gamă largă de prețuri. De exemplu, atunci când cumpărați o mașină, puteți găsi o opțiune pentru 3 mii și pentru 25, dar, trebuie să recunoașteți, calitatea acestor mașini va fi diferită. Așa este și în sfera nunții - costul serviciilor va depinde întotdeauna de calitatea și cererea unui specialist.

Banchet

Partea principală a bugetului nunții este un banchet, închirierea locului, alcool și tort. Această parte va reprezenta aproximativ 30% din cheltuielile totale. Dacă sunteți în căutarea unei opțiuni de buget, fiți pregătiți să:

a) vor exista alte nunți pe acest site în aceeași zi;

b) este necesar să închiriați site-ul într-o zi săptămânală;

c) nivelul de servicii și decorarea spațiilor poate fi mai mic decât în ​​restaurantele scumpe.

Costul închiderii unui loc de nuntă popular în Chișinău pentru aproximativ 50 de persoane vă va costa 4-6 mii de euro. Acesta este de obicei un depozit pe care îl puteți cheltui pe alimente și băuturi. De asemenea, prețul de închiriere, serviciul și taxele de plută pot fi adăugate la această sumă.

Divertisment

Astăzi, din ce în ce mai puține cupluri comandă formatul de divertisment popular în anii 90. Mulți tineri optează pentru un cover band elegant, o gazdă cu experiență și DJ. De fapt, aceste opțiuni sunt mai mult decât suficiente pentru a vă distra oaspeții. Costul benzilor de acoperire pentru un spectacol complet (3 seturi de câte 30 de minute fiecare) variază de la 3 la 25 de mii de euro, în funcție de compoziție, gen și popularitate. În plus, va trebui să luați și echipamentul de sunet necesar - acesta este încă 1.000 de euro. Serviciile unui prezentator din Chișinău, care lucrează în tandem cu un DJ, au costat în medie de la 500 la 1500 de euro ruble. Principalul lucru este că la o întâlnire personală cu el înțelegeți că exact îți îndeplinește așteptările și este perfect pentru formatul nunții tale.

Am descris pe scurt principalele poziții care sunt ordonate de noii căsătoriți care planifică o nuntă. De asemenea, este posibil să aveți nevoie de serviciile organizatorilor profesioniști (de obicei 10% din bugetul nunții), invitații și tipărituri pentru banchete, transfer pentru oaspeți, închirieri auto pentru un cuplu, cameră de hotel, servicii de stilist și multe altele.