Acum poți avea nunta ta într-un magazin de gogoși

Toți cei care au planificat vreodată o nuntă sau au ajutat la planificarea acesteia știu foarte bine că una dintre cele mai importante probleme (dacă nu cea mai importantă) este găsirea unui loc potrivit.

Locul ales stabilește atmosfera și tema întregului eveniment – ​​va fi undeva romantic și cu un cadru natural perfect, precum plaja, sau poate ar fi mai bine să organizăm nunta într-un loc cu semnificație istorică?

Va face marea sală de bal a unui hotel de cinci stele sau ar trebui să te întorci la bază și să vină toată lumea să sărbătorească în curtea părinților tăi? Sau, poate, ar trebui să renunți la planurile tale și să faci petrecere în Portland, magazinul Voodoo Donut din Oregon!

Revista Brides a informat recent publicul său numeros de cititori că acum puteți avea o ceremonie de nuntă în oricare dintre cele șapte locații Voodoo Donut, care sunt situate în Austin, Denver, Los Angeles, Eugene și Portland.

„Am simțit destul de mult încă din prima zi că ar trebui să avem o ceremonie”, a spus Shannon pentru Brides. „De ce nu nunți? Gogoși și nunți, merg împreună de minune.”